„Tai ne vyras, tai – medis“, – prie kelių vyro nuotraukų parašė ji.

31 metų Danny‘is Jonesas yra asmeninis treneris. Savo populiarioje instagramo paskyroje jis reguliariai įkelia savo įspūdingo kūno nuotraukų. Kai minėta mergina pasidalino jo nuotraukomis socialiniame tinkle, vyras sulaukė dar didesnio populiarumo.

This not a man, this a tree. pic.twitter.com/0rU95oBbxh— la loba (@vickto_willy) May 29, 2017

Iš pradžių daugelis juokavo apie jo ūgį, bet vėliau daugelis ėmė žavėtis įspūdingu vyriškiu, o merginos vis kartojo, kad „su malonumu palaipiotų šiuo medžiu“. Tiesa, kai kurie gašlesni žmonės ėmė svarstyti apie jo vyriško pasididžiavimo dydį, jeigu jis jau yra toks aukštas.

Iki šiol pirminiu „@vickto_willy“ pranešimu socialiniame tinkle jau pasidalino daugiau nei 21 tūkst. žmonių, o jo nuotraukos sulaukė 38 tūkst. „patinka“.

Pats Danny‘is pasakojo, kad viena diena buvo mažai žinomas, o jau kitą atsibudo turėdamas tūkstančius naujų gerbėjų instagrame.

„Nuėjau miegoti, o kitą dieną jau tyrėjau 8 tūkst. naujų sekėjų instagrame. Iš pradžių pamaniau, kad čia kažkoks sistemos gedimas, – pasakojo Danny. – Mane sekė jau nemažai žmonių, tačiau skaičius ėmė sparčiai didėti.

Negalėjau suprasti, iš kur tie visi žmonės atsirado. O vėliau sulaukiau daugybę komentarų apie „medį“. Buvau sutrikęs. Tačiau galiausiai man atsiuntė nuorodą į „BuzzFeed“ straipsnį. Ir gimė Žmogus medis. Tai labai juokinga!“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)