Portale dailymail.com rašoma, kad J. Johnsonas per metus gauna net 15 tūkst. svarų sterlingų siekiančią bendrą pašalpų sumą.

Tačiau jaunuolis taupyti nė nesvarsto, mat didžiausia jo ambicija – tapti panašiu į savo autoritetą D. Beckhamą. Tam, kad supanašėtų su žvaigžde, J. Johnsona jau išleido per 20 tūkst. svarų sterlingų. Į šią sumą įeina ir botokso injekcijos, ir dantų balinimas, ir įvairūs užpildai.

Nors. J. Johnsonas ir nėra futbolo fanas, jis prisipažįsta, kad D. Beckhamas yra jo grožio idealas. O tame, kad švaisto mokesčių mokėtojų pinigus, Jackas nemato nė menkiausios problemos.

„Buvo verta. Noriu atrodyti kaip Davidas, nes šioje žemėje nėra nė vieno žmogaus, kuris galėtų jį pavadinti bjauriu. Man patinka jo išvaizda ir asmenybė“, – britų žiniasklaidai teigė jis.

J. Johnsonas netrukus ketina apsilankyti tatuiruočių salone – ranką nori papuošti tokia pat tatuiruote, kaip pas D. Beckhamą. Jis taip pat trokšta ir plaukų persodinimo procedūros. Už mokesčių mokėtojų pinigus, žinoma.

Ar apvali suma, investuota į grožio procedūras, padėjo jaunuoliui tapti panašiu į savo favoritą, galite nuspręsti pažvelgę į nuotraukas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)