Jos asmenukės dažnai pasirodo internete. Mergina sako, kad šaltas akių žydrumas natūralus ir kad ji nenešioja spalvotų kontaktinių lęšių.

Barbės antrininkė teigia nėra nusiteikusi prieš plastines operacijas, pati sako koregavusi krūtis, bet veido bruožai natūralūs, juos ji tik pabrėžia saikingu makiažu.

Mergina pasakojo: „Pirmą kartą mane palygino su Barbe mokykloje.

Nenustebau, nes tai reiškia, kad tiesiog dailiai atrodai ir turi simetriškus veido bruožus. Tik nesuprantu, kodėl visi kalba apie mano akis. Aš taip prie jų įpratusi, man jos atrodo visiškai normalios.“

Julia neslepia, kad prieš penkerius metus nešiojo kontaktinius lęšius, norėdama, kad akys atrodytų didesnės. „Nešiojau kontaktinius lęšius maždaug metus, dabar gėda net pagalvoti“, – sakė ji.

Socialinio tinklalapio „Instagram“ sensacija atvirai pasakoja, kad pasididino krūtinę iki D dydžio: „Dabar galiu vilkėti bet kokią suknelę, be liemenėlės atrodo gražiau, puikiai atrodo.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)