JAV gyvenanti Blondie nuo 18 metų pradėjo leistis botoksą į įvariausias kūno vietas. Labiausiai nuo begalinio noro pasikeisti nukentėjo moters krūtinė, kuri iš A dydžio su plastikos chirurgų pagalba buvo patobulinta iki milžiniško 30 JJ.

Manijos užvadyta Blondie nusprendė, kad milžiniško krūtinės dydžio jai neužtenka ir kreipėsi į specialistus dar kartelį. Savo srities profesionalai sukrėsti tokio kūno žalojimo pasiūlė merginai krūtų implantų atsisakyti visiškai.

Kadangi vidutinio amžiaus gyva lėlė Barbė patyrė penkias krūtų operacijas, įsidėjo skruostų implantus, atliko smakro rekonstrukciją, iškilo grėsmė jos sveikatai ir net gyvybei.

Paskutinės konsultacijos metu Daktaras Terry Dubrowas atvirai pasakė, kad oda aplink implantą nenormaliai išplonėjo ir jei taip bus toliau, Blondie balioneliai subliukš sužalodami jos kūną nepataisomai.

Moters toks daktarų įspėjimas nebaugino ir ji nusprendė užsirašyti į „Intelekto mažinimo“ seminarus. Ten gyvai Barbei pavyko atsipalaiduoti ir nusiraminti. Nieko keisti neketinanti mergina atskleidė, kad geriausias būdas išpręsti problemą – atsisakyti smegenų: „Noriu, kad žmonės mane matytų tokią, kokia esu. Save laikau žaislu, o žaislai smegenų neturi. Manau, kad proto atsisakymas padės įgyvendinti mano svajonę.“

Video galite pamatyti portale Mieste.lt