28-erių moteris turi per 3 milijonus „Instagram“ sekėjų ir pasidalydama viena nuotrauka uždirba 3000 dolerių.

„Iš pradžių nesiekiau pritraukti daugiau sekėjų, bet visuomet turėjau aistrą fotografuoti“, – sakė R. Arkle.

N. Zelandijoje kurį laiką gyvenusi moteris vėliau grįžo į Australiją, o ten buvo pakviesta filmuotis realybės šou, kuris jai ir padėjo dar labiau išgarsėti.

R. Arkle patarė įsigyti kokybišką fotoaparatą, kuriuo būtų įmanoma iškart persiųsti nuotraukas į telefoną.

Moteris neslėpė, kad taip pat svarbus ir dalijimosi laikas: nuotraukomis reikėtų dalytis tarp 18:30 ir 21:00 valandų arba rytais.

Be abejo, padeda ir komunikavimas su savo sekėjais. Milijonus gerbėjų turinti moteris patarė užduoti paprastus klausimus ir skatinti žmones bendrauti.

„Instagram“ žvaigždė atskleidė, kad tai, kiek uždirba tokių populiarių paskyrų savininkės, priklauso nuo to, kiek žmonių jas seka.

Nepaisant savo populiarumo R. Arkle teigė, kad jaučiasi visiškai normali ir panaši į kitas: „Aš einu vedžioti savo šunų, į sporto klubą, gaminu vakarienę ir žiūriu Netflix. Manau, kad aš labai „normali.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)