Alaha Majid iš Niujorko socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė fotografijas, kuriose matyti, kaip vasario 15 dieną, prieš susilaukdama dukrelės Sofijos Alayos Karimi, darosi makiažą, rašo dailymail.co.uk.

„Prieš tris savaites šiuo metu pabaigiau dažytis ir pasiruošiau savo princesės atėjimui. Taip, aš dariausi makiažą, kol gimdžiau!“, - savo nuotraukas pakomentavo 27 metų moteris, kuri gulėdama ligoninės lovoje naudojosi 35 atspalvių akių šešėlių palete, kad pasidarytų išraiškingą akių makiažą.

„Užėjus sąrėmiams darydavau pertrauką, o kai jie praeidavo, tęsdavau tai, ką buvau pradėjusi. Savo ligoninės krepšyje atsinešiau tik mėgstamiausius savo produktus“, - teigė ji.

Sunku patikėti, kad namuose Alaha turi dar daugiau makiažo priemonių.

Vien tik ligoninėje gimdyvė turėjo daugybę grožio produktų, įskaitant dirbtines blakstienas, kontūravimo rinkinį, skystus lūpų dažus, antakių dažus bei šepetėlius ir indelius savo daugybei makiažo teptukų.

Kitoje nuotraukoje matyti, kaip Alaha kempinėle lygina makiažą aplink akis. Priešais ją esantis staliukas nukrautas stiklinaitėmis su kosmetikos teptukais, makiažo pagrindu, kosmetika suteptomis nosinaitėmis ir kitais daiktais.

Per vienus iš stipresnių sąrėmių Alaha iš skausmo nusisuko šonan, o jos vyras buvo nufotografuotas teptuku braukantis jos veidą.

„Kai sąrėmiai sustiprėjo, mane gelbėjo vyras“, - pakomentavo ji mielą, bet keistą fotografiją.

Prieš tai, kai paskelbė nuotraukas, kaip ligoninėje darosi makiažą, Alaha pirmiausia paviešino fotografiją, kurioje ji su švytinčiu makiažu glaudžia prie krūtinės savo naujagimę.

„Norėtume skirti sekundę, kad pasveikintume savo brangų angelą Sofią Alayą Karimi atėjus į šį pasaulį, - rašė ji. – Mažoji Sofia gimė prieš dvi dienas, 2016 metų vasario 15-ąją, 18 val. 19 min.“.

Paaiškinusi, kad ji su vyru mažylės veidą dengia dėl kultūrinių priežasčių, Alaha taip pat paaiškino, kodėl darėsi kruopštų makiažą.

„Dabar daugelis jūsų veikiausiai kraipo galvas! Ši nuotrauka buvo daryta tą minutę, kai po gimdymo dukrelė pirmą kartą buvo paduota man. Tik pažiūrėkite į jos mažą galvytę mano delne“, - rašė moteris, prisipažindama, kad žavingą makiažą pasidarė šventiškam dukrelės sutikimui ir kad gražiai atrodytų nuotraukose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)