Milla ne tik užbaigė lenktynes, bet ir buvo jose vienintelė dalyvė iki 18 metų. Mergaitė leidiniui „The Miami Herald“ sakė, kad fizinis aktyvumas jai labai patinka.

„Aš nenoriu žaisti vaizdo žaidimų, aš nenoriu riedžio. Aš nenoriu daryti to, kas palengvina gyvenimą. Aš noriu jaustis patogiai patirdama nepatogumus. Turiu vieną kūną ir tai yra viskas, ko noriu ir ką myliu“, – sakė devynmetė.

Ji įveikė lenktynes padedama tėčio Christiano Bizzotto, su kuriuo kartu varžėsi dar keliuose panašiuose renginiuose. Lenktynių organizatoriai leido jai dalyvauti nepaisant jauno amžiaus su sąlyga, kad šalia jos visą laiką bus tėtis.

Ch. Bizzotto leidiniui „Miami Herald“ tvirtino manęs, kad šios lenktynės dukrai bus kiek per sudėtingos, tačiau mergaitė įrodė, kad jis klydo: „Buvau toks įsitikinęs, kad lenktynės ją palauš. Norėjau jai įrodyti, kad tai sunkiau, nei ji manė. Tačiau kai mes jas užbaigėme, ji norėjo tik vieno – bėgti dar vieną ratą“.

Besiruošdama lenktynėms Milla kelis mėnesiu nenuilstamai treniravosi penkias dienas per savaitę po tris valandas per dieną. „YouTube“ yra vaizdo įrašas, kuriame detaliai pasakojama apie jos treniruotes.
Taip pat mergaitė turi „GoFundMe“ puslapį, kuris padeda padengti jai reikiamos įrangos ir treniruočių būsimoms varžyboms išlaidas.

Taip pat Milla garsiai išsako savo tikslą ir nuomonę apie patyčias: „Esu Milla Star Bizzotto, man devyneri. Nežaidžiu kiaurą dieną vaizdo žaidimų. Turiu misiją. Bėgu lenktynėse su kliūtimis turėdama tikslą. Aš nenoriu dalyvauti vaikų lenktynėse! Noriu įkvėpti kartą. #InspirationForTheIPadGeneration.

Working on my pull-up game getting ready for #TheAthleteRace! #AROO @christian_bizzotto

A video posted by Milla Star (@millastarfma) on Mar 29, 2016 at 4:36am PDT

Noriu įkvėpti vaikus sveikai maitintis, išeiti į lauką ir žaisti. Noriu, kad vaikai drąsiai pasipriešintų patyčioms. Mokykloje patyriau patyčias, vaikai kentė patyčias nuolat. Daugiau iš manęs nebesityčiojama, dabar #IAmTheAntiBully! Visi esame skirtingų formų ir dydžių, mes turime mylėti savo kūnus! #LoveYourBody“.

Milla „Miami Herald“ papasakojo, kokią įtaką jai padarė treniruotės ir dalyvavimas lenktynėse. „Iš manęs nebesityčiojama. Dabar žinau, kaip už save pastovėti. Ir man patinka tai, ką darau. Noriu tai daryti amžinai“.

Ateityje Milla planuoja toliau dalyvauti varžybose, treniruotis ir parodyti visiems, ką gali.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)