Kasmet vykstančiame renginyje buvo galima pamatyti padauginusius ir ant žolės gulinėjančius ar svirduliuojančius vyrus ir moteris. Iškilmingai pasipuošę britai buvo nusiteikę linksmintis iki galo. Nors buvo žadėtas griaustinis ir lietus, visų nuotaika audros nepranašavo. Manoma, kad renginį Berkšyre aplankė net 65 tūkstančiai dalyvių.

„Good Morning Britain“ orų mergaitė Laura Tobin pasirodė vilkėdama tamsiai mėlyną suknelę be petnešėlių. Žinoma moteris pozavo su konkurente iš BBC Carol Kirkwood. Vėliau abi jos buvo pastebėtos juokaujančios su BBC sporto pranešėja Sally Nugent.

Trumpam į varžybas atvyko ir karalienė. Karalienę lydėjo jos dukra princesė Anne. Taip pat karališkojoje palydoje galima buvo išvysti Princą Andrew, jo dukteris princeses Beatrice ir Eugenie, Zarą Tindall ir jos sutuoktinį Mike’ą.

Iki šiol tradiciniame renginyje buvo laikomasi griežtų aprangos taisyklių. Tačiau dėl vis šiltėjančių orų organizatoriai svarsto galimybę supaprastinti aprangos kodą, praneša „The Times“. Tad jau šiemet vyrams buvo leista nusiimti švarkus, nors Karališkojoje ložėje vis dar privalomas frakas ir cilindras. Tuo tarpu moterims buvo leidžiama vilkėti ilgus kombinezono tipo kostiumėlius. Vienintelė išlikusi griežta taisyklė moterims - suknelės petnešėlės negali būti siauresnėsnei 2,5 cm. pločio ar surišamos ant kaklo.

Paprastai šios lenktynės trunka penkias dienas ir jose apsilanko daugiau nei 300 tūkst. žmonių. Įspūdingo renginio metu taip pat yra išdalinamas daugiau nei 6,5 mln. svarų sterlingų prizas, o dalyviai gali varžytis ir lažintis 30-yje lenktynių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)