24 m. Jennifer Pamplona iš Brazilijos, San Paulo, panoro tapti panaši į lėkę Barbę, kai prieš pora metų nuo leukemijos mirė jos vaikinas Celso Santebanesas, informuoja dailymail.co.uk.

Pirma plastinė operacija įvyko, kai jai buvo 17 m. – ji ryžosi krūtų implantams, kurie padėtų pamiršti pašaipas mokykloje.

Vėliau ji dirbo „Versace“ modeliu ir susipažino su vaikinu, kurį vadino gyvu lėle Kenu.

Celso tragiškai mirė būdamas 20 m., o Jennifer apėmė depresija.
Celso Santebanesas

Vienintelė išeitis išbristi iš depresijos jai pasirodė palaipsniškas virtimas ryškių formų lėle Barbe.
2015 m. jai atliko devynias plastines operacijas, kurių metu išėmė keturis šonkaulius, įdėjo krūtų implantuos, nusiurbė riebalus, pakoregavo nosį ir padidino sėdmenis.

Plastinėms operacijoms Jennifer išleido daugiau nei 80 tūkst. svarų. Ji nusiteikusi turėti dar didesnius sėdmenis nei Kim Kardashian, nors medikai įspėja, kad jos kūnas tam per mažas.

Televizijos šou dalyvė, modelis Jennifer sako: „Mano tikslas – tapti mergina lėle, Brazilijoje mane vadina lėlyte Siuzi, kuri yra kaip Barbė, tik dar ryškesnių formų.

„Viskas prasidėjo, kai mirė mano vaikinas, tada supratau, kad vienintelis mane džiuginantis dalykas – plastinės operacijos. Kai jis mirė, patyriau didžiulį skausmą, nemaniau, kad išgyvensiu šitokią netektį, būdama tokia jauna. Neilgai trukus po jo mirties mane pakvietė į televizijos laidą pakeisti savo kūno.

Nusprendžiau tęsti jo svajones ir tapti lėle Barbe. Pamačiau, kad plastinės operacijos ištraukė mane iš depresijos, po kiekvienos operacijos džiaugiausi, viskas susitvarkė. Jis svajojo, kad atrodyčiau, kaip mergina lėlė. Dabar, po 80 000 svarų operacijų, nebesergu depresija.

Vienoms merginos patinka apsipirkinėti, pirkti rankines, batus, o man patinka eiti pas gydytojus operacijai ar procedūrai. Tai buvo būdas save mylėti, tai man dagu padėjo asmeniniame gyvenime ir darbe, tai buvo pats geriausias mano sprendimas.“

Po Celso mirties Jennifer sutiko dalyvauti TV šou apie kūno keitimą Brazilijoje, ji nutarė nepasiduoti depresijai.

Mergina pasakojo: „Draugavome metus laiko, susipažinome televizijoje, greitai po to jis susirgo. Buvau su juo ligoninėje, tai, kas nutiko, mus labai suartino. Kai jis mirė, buvo labai sunku, dabar gyvenu sau.“

Iš devynių operacijų, atliktų per parą, prieštaringiausiai vertintas jos sprendimas išimti keturis šonkaulius.

Po to modelis nusifilmavo dainininko Soulja Boy muzikos klipe „Paper Cut“ ir sulaukė daug dėmesio.

Jennifer sako sulaukianti kritikos tiek iš artimųjų, tiek iš aplinkinių, kuriuos šokiruoja dabartinė jos išvaizda: „Po operacijų stipriai pasikeičiau, mama su senele manęs nepažino. Joms tai buvo sukrėtimas, o aš džiaugiausi. Žmonės galvojo, kad man ne visi namie, nes buvau graži ir norėjau plastinių operacijų. Jiems atrodė, kad netekau proto, o aš ėjau iš proto, nes mirė mano vaikinas, mane teisė, niekada nepriėmė tokios, kokia norėjau būti.“

Jennifer planuoja daugiau operacijų, ji nori turėti tokius sėdmenis kaip Kim Kardashian ir pasidaryti dar vieną nosies operaciją, kad ji atrodytų dar netikresnė.

Mergina teigė: „Noriu net už Kim Kardashian didesnių sėdmenų, noriu visa atrodyti kaip ji. Kai kurie draugai to nesupranta, sako, kad mano kūnas per smulkus, kad atrodyčiau kaip Kim Kardashian, bet aš ginčijuosi su gydytojais, kad noriu atrodyti kaip ji. Niekada nemaniau, kad darysiuosi šitiek plastinių operacijų, bet pasidariau priklausoma nuo tokio gyvenimo būdo, tiesa, ne blogąja prasme – mano akimis žiūrint, tai atbula.

Daugeliui žmonių pasaulyje pasitikėjimo suteikia operacijos, aš įgyvendinau savo svajones tokiu būdu, nesuprantu, kodėl žmonės negatyviai vertina plastines operacijas.“

Jennifer dalyvaus dar viename realybės šou „Holivudo plastinės operacijos“. „Žmonės lėlės“ sieks sėkmės garsenybių pasaulyje. Dalyviams ne tik atliks plastinių operacijų, talentų atrankos agentūra tikrins, ar jie turi gabumų šou verslui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)