Begėdiškos Tony‘o nuotraukos piktina daugelį, bet sužadėtinė Juliann sako pasitikinti būsimu vyru ir jį palaikanti.

43 m. multimilijonierius ketina atsisakyti viengungio gyvenimo dėl kantrios sužadėtinės, kita vertus, nepanašu, kad atsisakytų audringo gyvenimo būdo.

Išskirtinio interviu metu turtuolis įsileido į prabangų būstą Los Andžele, papasakojo apie vakarėlius 4 mln. dolerių kainuojančioje jachtoje ir apie būsimas vestuves, kurioms neketina taupyti.

Juliann susipažino su Tony‘u degalinėje prieš trejus metus. Jai jis iš pradžių nepatiko, o Tony‘is susižavėjo mergina, taigi nuo tada jie ėmė susitikinėti, tiesa, kelis kartus buvo išsiskyrę.

Dabar laimingi sužadėtinai pripažįsta, kad jų draugystei didelis išbandymas buvo pašėlęs Tonnny‘o gyvenimo būdas, be to, merginos artimieji ir draugai vis dar nepritaria sužadėtuvėms.

Nekilnojamojo turto agentė Juliann iš Los Andželo sako: „Suprantu, kad daugelis moterų negalėtų susitaikyti su tokia padėtimi, tačiau būdama su Tony‘u užsiauginau storą odą. Taip, pavyzdžiu, bet tai, kas supykdytų daugumą merginų, manęs nebepykdo. Dabar esu kur kas tolerantiškesnė.

Anksčiau bardavomės, išsiskirdavome, nes draugai atsiųsdavo man Tony‘o nuotraukų ar rasdavau jo name spintose besislepiančių merginų. Mama nepritaria mano santykiams su Tony‘u, o feministės man rašinėja, kad turėčiau gėdintis savęs. Tačiau tos provokuojamos nuotraukos – tik viena Tony‘o pusė, žinau, kad jis – geros širdies ir vieną dieną bus puikus tėvas. Išmokau juo pasitikėti.“

Tony‘is praturtėjo, įsigijęs naktinių klubų Holivude. Jis sako: „Visą gyvenimą leidau pinigus merginoms ir greitiems automobiliams. Mane visada supo daug gražių moterų. Merginoms patinka su manim būti, galiu patekti bet kur, kur tik noriu. Tačiau su Juliann jaučiuosi laimingas, esu pasirengęs jai įsipareigoti.“

Birželį verslininkas apstulbino būrį gerbėjų, kai paskelbė apie sužadėtuves su Juliann ir įkėlė žiedo su septynių karatų deimantu nuotrauką. Jis sako praradęs 35 000 pasekėjų, kuriuos sukrėtė pleibojaus sužadėtuvės.

Tony‘is aiškina: „Kai tinklalapyje „Instagram“ paskelbiau apie sužadėtuves, žmonės galvojo, kad čia – pokštas. Man sakė, kad nebesu pleibojus ir kad esu silpnas. Žmonėms įsivaizduoja, kad esu kietaširdis, nuodėmingas ciniškas, na bet aš ir esu kietaširdis. Automobiliai – puiku, pinigai – puiku, merginos – puiku, santuoka to nepakeis. Darysiu, ką noriu, ir linksminsiuosi.“

Juliann priduria: „Neketinu sakyti Tony‘ui, ką kelti, o ko nekelti į „Instagramą“. Tai jo reikalas, aš jį palaikysiu. Žmonės gali galvoti, ką nori, turėti savo nuomonę, bet šiaip ar taip, Tony‘is visada daro tai, ką nori.“

Sužadėtiniai planuoja ekstravagantiškas vestuves ir ketina greitai susilaukti vaikų.

Pagrindinis Tony‘o verslas – pirkti ir perstatyti namus. Jis sakė: „Vestuvių biudžeto nėra, niekam, ko noriu gyvenime, nėra biudžeto. Ketiname tuoktis žiemą, skraidinti svečius į išskirtinę salą. Tikrai noriu greitai susilaukti vaikų. Viską darysime, kad Juliann pagimdytų berniuką. Noriu sūnaus, kad galėčiau palikti jam visus savo pinigus.“

Tony‘is – be galo turtingas, taigi pora gyvena keliuose būstuose los Andžele – prabangiame bute ir name Beverli Hilse, taip pat – name Holivud Hilse.

Jie valgo restoranuose arba namuose, Tony‘o asmeninio virėjo Fredericko gamintą maistą. Milijonierius mėgsta prabangias mašinas, ir turi visą jų kolekciją, kurios vertė – 1,5 mln. dolerių („Rolls Royce Ghost“ – 335 tūkst. dolerių, „Bentley GTC“ – 220 tūkst. dolerių, „BMW i8“ – 165 tūkst. dolerių, „Rolls Royce Dawn“ – 390 tūkst. dolerių ir „Lamborghini Aventador Spyder“ – 420 tūkst. dolerių), taip pat jis turi savo lėktuvą ir 4 mln. dolerių vertės jachtą.

Jei paklaustumėte, kokie penki mano mėgstamiausi dalykai gyvenime, atsakyčiau: „Pinigai, pinigai, pinigai, pinigai, pinigai. Tačiau yra žmonių, kurie turi pinigų, bet nemoka gyventi, linksmintis. Man tai neatrodo buvimas turtingu.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)