Andrea nuo 2003 metų taupė vaikų sąskaita. Kiekvieną išmoką, valstybės skirtą vaikams, ji atidėdavo tam, kad pasiekusi reikiamą sumą galėtų investuoti į savo grožį, praneša užsienio naujienų portalas METRO.co.uk.

Kas savaitę jos keturiems vaikams buvo skiriama po 21,10 eur. Daugiau nei per dešimtmetį bedarbė mamytė sutaupė 28 tūkst. eurų.

Tiesa, taupiai mamytei plastinės operacijos buvo atliktos Europoje, Vengrijoje. Čia jos pigiausios. Tik viena detalė - kelionė pirmyn ir atgal jai kainavo 4,9 tūkst. eurų. Tačiau net ir priskaičiavus kelionės išlaidas, ji sutaupė. Šiaurės Anglijoje gyvenanti Andrea galėtų vesti paskaitas, kaip taupyti. Tam, kad būtų graži, ji valgo tik kartą per dieną ir visiškai nevartoja alkoholio.

Dėl tokio pašalpų, skirtų vaikams, panaudojimo, Andrea sulaukė ir valstybinės institucijos kritikos. Tačiau šiai šeimynėlei išvaizda yra itin svarbi, tad į tokią kritiką nekreipia dėmesio. Neseniai viena iš jos dukrų, 22-ejų Sophie, praleido svarbų susitikimą valstybinėje institucijoje todėl, kad tuo metu gulėjo po grožio peiliu. Merginai buvo implantuoti krūtų implantai.