„Nutariau atlikti dviejų savaičių eksperimentą, tačiau ištvėriau vos tris dienas!“ – pokalbį juokaudama pradeda ekperimento autorė. Anot pašnekovės, ji susipažįsta su žmonėmis visur – tik ne pažinčių portaluose. O, pasirodo, būtent jie yra išeitis merginoms, kurios skundžiasi vyriškosios lyties dėmesiu: „Tereikia prisiregistruoti, įsidėti nuotrauką ir amžiams išjungti savo telefono garsą, nes kas trisdešimt sekundžių gausite po šešiadešimt žinučių“, – intriguoja pašnekovė.

Bet visgi ar tie kandidatai verti dėmesio? Ir kaip patikrinti ar tokių pačių romantiškų žinučių donžuanai nenusiunčia dar šimtui kitų simpatijų? Į šį klausimą Agnė neatsako, tik šelmiškai šypsosi: „Atrodo, kad kai kurie rašo tą pačią žinutę dar šimtui moterų ir po to nė nesusigaudo, į kokį klausimą gavo atsakymą.“

Kokie buvo įdomiausi eksperimento „perliukai“, koks yra tipinis pažinčių puslapio vartotojas ir į kokias kategorijas Agnė suskirstė visus šių portalų vyrus? Visą tai pamatysite jos naujausiame VLOG‘e čia:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)