„Newsbeat“ ji pasakoja: „Turėjau tuojau pat imtis veiksmų, o „Instagram“ naudojau kaip asmeninės kontrolės priemonę.“ Moteris teigia, kad tada tvirtai nusprendė pakeisti gyvenimo būdą.

„Susikūriau paskyrą ir keletą dienų pasinervinusi ją paskelbiau. Tą akimirką, kai spustelėjau „Skelbti“, pasijutau tarsi nuritinusi nuo savęs didžiulį svorį. Gerai žinojau, kad šį kartą kelio atgal nėra.“
Tada Simonai buvo 23-ejų. Ji visiškai nesitikėjo sulaukti neigiamų komentarų, kuriuos galėjo įkelti nepažįstami paskyros sekėjai.

„Visiškai nebuvau pasiruošusi, – aiškina moteris. – Maniau sukūrusi tik sau skirtą, o ne visuotinai skaitomą puslapį. Ilgainiui jame pradėjo lankytis ir nepažįstami, bet tikrai neturėjau tikslo atkreipti į save dėmesį. Ypač skausmingai reagavau į neigiamus komentarus, nes jų nesitikėjau. Ir dabar nelengva juos prisiminti.“

Ypač Simoną nustebino per palyginti trumpą laiką pritrauktas didžiulis būrys sekėjų. Tai buvo žmonės, kurie ne tik domėjosi jos pasiekimas, bet ir nuolat palaikė.

„Tai, kad pavyko susiimti, skatino didžiulį optimizmą. Galbūt keista, bet iki šiol negaliu patikėti, kad pasikeičiau. Žinau, kad mano pavyzdys įkvėpė ir kitus. Tai be galo džiugino.“

Simonai buvo atlikta skrandžio išilginio vamzdelio suformavimo operaciją, per kurią skrandžio talpa buvo sumažinta maždaug 15 proc.

Ji taip pat pradėjo sveikai maitintis, laikytis režimo ir treniruotis, kad sutvirtėtų raumenys. Deja, neigiami komentarai tebeplūdo.

„Baisiausia, kad žmonės vadino mane nesąžininga ir melage. Tokie komentarai skaudindavo, nes stengiausi būti kaip niekad nuoširdi. Nuo pat pradžių demonstravau ir teigiamus, ir neigiamus, ir net labai nemalonius lieknėjimo aspektus. Visam pasauliui leidau pamatyti suglebusią savo odą ir strijų žymes. Todėl kai būdavau apkaltinama nesąžiningumu, labai nuliūsdavau.“

Moteris pastebėjo, kad žmonės paprastai apžiūri prieš pokyčius ir po jų darytas nuotraukas, bet nėra pratę stebėti paties keitimosi proceso.

„Jei mano pasiekimas įkvėpė nors vieną žmogų ir paskatino jį rytais bėgioti, didesnio džiaugsmo man ir nereikia“, – patikino Simona.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)