Į devintąją dešimtį įžengusi JAV Baltimorės mieste gyvenanti E. Shepherd gimė 1936 m. birželio 16 d. Kaip rašo boredpanda.com, sportuoti ši moteris pradėjo tik sulaukusi 56-erių, tačiau nuo to laiko jai pavyko laimėti net du kultūrizmo titulus.

Maža to, 2010-2011 m. E. Shepherd buvo įvardyta kaip vyriausia konkurencinga kultūristė pasaulyje ir pateko į Gineso rekordų knygą.

Kokia gi šios moters paslaptis? Disciplina, ryžtingumas ir aktualumo visais laikais neprarandantis sunkus darbas. Moteris kasdien keliasi 3 val. ryto, per savaitę nubėga 130 kilometrų atstumą ir laikosi dietos: valgo virtus kiaušinių baltymus, vištieną, daržoves ir geria daug vandens.

Vis dėlto tikroji jos paslaptis paprasta: niekada nepasiduoti.

„Viskas paprasta. Tereikia kasryt sau pasakyti: tu tai gali, tu tai padarysi. Ir tuomet pakelti savo užpakalį nuo patogaus fotelio“, – šypsosi E. Shepherd.

Reportažas apie E. Shepherd:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)