18
Kitas

87-erių Daphne Selfe

100-etė Bo Gilbert

2016 metais Didžiosios Britanijos žurnalui „Vogue“ sukanka 100 metų. Ir kaip galima geriau paminėti šią sukaktį, jei ne pasikvietus modelį, kuriam tiek pat metų, kaip ir pačiam žurnalui?

Būtent tokį žingsnį žengė prekybos tinklas „Harvey Nichols“, savo išskirtinei reklamos kampanijai pasitelkęs šimtametę Majorie Gilbert, dar žinomą kaip Bo, rašo oddee.com.

Bo neturi jokios modelio darbo patirties ir pastaruosius 26 metus gyvena slaugos pensione. „Harvey Nichols“ reklamos agentūra „Adam & Eve“ ją pastebėjo po to, kai žurnale „The Evesham Journal“ pasirodė straipsnis, skirtas jos 100 metų jubiliejui.

Bo gimė Pirmojo pasaulinio karo metu – 1916 metų sausio 12-ąją, ir visada mėgo madą. „Visuomet rengiuosiu dėl savęs, niekada nesirengiu dėl vyrų“, – teigė ji. Mūsų širdžių moteris!

18
Kitas

87-erių Daphne Selfe

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)