Melburne gyvenanti M. Brady nesisieloja dėl amžiaus ir jį priima oriai. Moters manymu, pasitikėjimas savimi yra labiausiai viliojanti savybė, o nuolatinis „idealių“ žmonių nuotraukų matymas pozityvaus poveikio nedaro.

Moters manymu, geroji senėjimo pusė yra ta, kad imama geriau save kontroliuoti, suprasti: „Žinau, kad gilus pasitikėjimas savimi yra labiausiai traukianti mano savybė. Lengviau priimti amžių nei bandyti atsukti atgal metus. Kuo daugiau stengiamės dėl savo išvaizdos, tuo mažesnė tikimybė, kad pasijusime geriau.“

„Bandau būti tuo, ką norėčiau matyti pasaulyje“, - sakė M. Brady.

Moters „Instagram“ paskyrą šiuo metu seka beveik 15 tūkst. gerbėjų. Paskyroje galima rasti įkvepiančių frazių bei žavių pačios moters nuotraukų.

Pagrindinis patarimas, kuriuo vadovaujasi M. Brady yra „žengti žingsnį nuo veidrodžio“. „Juokingas dalykas apie šį patarimą yra tas, kad jį išgirdau iš savo mamos, kai man buvo 16 ir radau pirmą žilą plauką. Buvau pamiršusi šį triuką kol man nesuėjo 50. Aš nežiūriu į raukšles ir netobulumus, aš niekada nežiūriu į veidrodį iš taip arti. Įkvėpkite, atsitraukite nuo veidrodžio ir apsidairykite – yra kitų moterų, kurios priima savo amžių. Nežadu keisti savo veido, man tikrai įdomu sužinoti, kaip aš atrodysiu dar labiau pasenusi“, - sakė M. Brady.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)