Toks grįžimas į kūdikystę, anot Jess, tėra būdas susitaikyti su traumuojančia vaikystės patirtimi.

Būdama vos dvejų Jess patyrė seksualinę prievartą. Ši patirtis nepraėjo be pasekmių: vėliau jai teko išgyventi tikrą tragediją kovojant su pasikartojančiais depresijos ir nerimo priepuoliais.

Vis dėlto dabar, palaikoma 24-erių metų draugo Davido, ji fotografuojasi apsirengusi vaikiškomis pižamomis, kelia nuotraukas į „YouTube“ ir džiaugiasi didžiuliu sekėjų būriu.

Jess tėčiu save vadinantis Davidas sako: „Kai kurie vadina mane pedofilu, sako, kad smaginuosi su Jess, bet aš tiesiog stengiuosi nekreipti į tai dėmesio. Mes žinome, kad nesame iškrypėliai ir nieko netinkamo nedarome.“
Floridoje, Leiklande, gyvenanti Jess tvirtina įgijusi daugiau pasitikėjimo savimi ir esanti laiminga.

„Šis grįžimo į ankstesnius metus žaidimas man yra puiki išeitis. Taip aš kompensuoju atimtą nekaltos vaikystės patirtį, stengiuosi ją išgyventi, nes visada to troškau, – aiškina Jess. – Be to, elgdamasi kaip kūdikis sugebu išreikšti savo asmenybę. Mėgstu būti žaisminga ir miela, nes tokia jaučiuosi, todėl manau, kad net ir tada, jei vaikystė būtų praėjusi be sukrėtimų, gyvenčiau ir elgčiausi būtent taip, kaip dabar.“

Jau ketverius metus kartu gyvenanti pora tvirtina, kad šiame „suvaikėjimo“ žaidime nėra jokių seksualinių užmačių – tai tiesiog savotiškas gyvenimo būdas.

„Kai būnu persirengusi kūdikiu, mes niekada nesimylime, nors daugelis tokią transformaciją ir laiko seksualiniu nukrypimu. Mes manome, kad taip paįvairiname kasdienybę prisiimdami dominuojančiojo ir paklusniojo vaidmenis. Mano manieros iš tiesų labai vaikiškos, todėl abu tai priėmėme kaip natūralų santykių modelį“, – aiškina Jess.

Mergina priduria, kad jai patinka jausti stiprų Davido petį, būti nuo jo priklausomai. Jess mėgsta, kai ja rūpinamasi, o Davidas nori būti reikalingu, todėl toks žaidimas partnerius labai suartino.

„Prisiimdamas Jess tėvelio vaidmenį turiu ja rūpintis ir man tai labai patinka. Į žaidimą tikrai nežiūriu kaip į seksualinį stimulą, – tvirtina Davidas. – Žinai, kad žmonės taip elgiasi vedini seksualinių paskatų, bet aš – ne. Tiesiog esu laimingas matydamas, kokia laiminga mano mergina, todėl mūsų santykiai tikrai harmoningi.“

Jess teigia, kad su sauskelnėmis jaučiasi tikrai komfortiškai, nors prisipažįsta, kad į jas tik šlapinasi, mat atlikti ką nors rimčiau net jai atrodo nepriimtina.

Jess dalijasi savo vaizdo įrašais socialiniuose tinkluose ir atvirai pasakoja apie persikūnijimu į kūdikį paįvairintą gyvenimą bei santykius su Davidu. Jos skelbiamus įrašus skaito net 25 tūkst. prisiregistravusių „YouTube“ naudotojų.

„Mano tikslas – pasiekti kuo platesnę auditoriją – tiek niekuo neišsiskiriančius žmones, tiek keistuolius. Visada džiugu, kai galiu paaiškinti savo elgesio motyvus tiems, kurie jų nesupranta, arba suteikti galimybę prabilti tiems, kurie nedrįsta to padaryti“, – sako Jess.

Mergina tikina, kad socialiniuose tinkluose stengiasi išlikti savimi, nes tik toks elgesys jai atrodo prasmingas. Be to, ji siekia įrodyti, kad visi gali įgyvendinti savo troškimus, kad ir kokie jie būtų.

„Tikrai nesiekiu, kad mano keliami vaizdo įrašai būtų naudojami kaip seksualinis dirgiklis. Deja, jų daromo poveikio kontroliuoti negaliu ir manau, kad neturiu dėl to jaudintis“, – prisipažįsta Jess.

Jess sulaukia begalės padrąsinančių komentarų iš kitų kūdikiais persirengti mėgstančių suaugusiųjų, o vienas iš ją palaikančių bičiulių sumeistravo pusantro metro aukščio lovelę, kurioje ji galėtų žaisti ir miegoti.

Šiuo metu Jess ieškosi auklės, kuri galėtų ją prižiūrėti, kai Davidas būna darbe.

„Tokį žaidimą laikau tyru ir nekaltu. Jis padėjo man atrasti save ir sustiprino mano pasitikėjimą. Niekada nesijaučiau laimingesnė“, –atvirauja Jess.

Jungtinės Karalystės pagalbos seksualinę prievartą vaikystėje patyrusiems asmenims asociacijos atstovė Gabrielle Shaw sako: „Nors toks elgesys atrodo labai neįprastas, panašių atvejų tikrai pasitaiko. Kasdien sulaukiame vaikystėje prievartą patyrusių suaugusiųjų skambučių ir išgirstame begales pasakojimų apie išgyventas tragedijas.“

Anot G. Shaw, tokie asmenys labai skirtingi, todėl ir būdai, kuriais jie stengiasi išsivaduoti iš traumuojančios patirties pasekmių, taip pat skirtingi.

„Galbūt persikūnijimas į kūdikį ir veiksmingas tai konkrečiai merginai, tvirtinančiai, kad yra be galo laiminga“, – svarsto G. Shaw.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (134)