Tiesa, dvejus metus dėl vieno vienintelio vakaro galvą pametė ne tik ji, bet ir jos mama, 46-erių Lisa Allen. Pastaroji taip norėjo, kad jos dukrai šis vakaras būtų ypatingas, kad net kelerius metus taupė tai vienintelei ir nepakartojamai suknelei.

Pati Amy pasakoja, kad toks šventės sureikšminimas jos mokykloje yra visiškai normalus. Anot jos, abiturientai net turi susikūrę feisbuko grupę, kurioje dalijasi, kokiomis suknelėmis puošis išleistuvių vakarą, kad tik niekam netektų rausti vakarėlyje pasirodžius tokiais pačiais apdarais.

Pasak Amy, dauguma merginų šiai šventei taupo maždaug dvejus ar pusantrų metų. Mama su dukra išleistuvių vakarui išleido daugiau kaip du tūkstančius eurų ir tikina, kad kiekvienas centas buvo to vertas. Beje, dėl to, kad Amy išleistuvių vakarą užsivilktų savo svajonių suknelę ir į puotos vietą keliautų karieta, jos mama Lisa dvejus metus nesilankė kirpyklose, atsisakė skanesnio kąsnelio, o apdarus pirko tik dėvėtų drabužių parduotuvėse.

Mama dėl dukros taip aukojosi, kad net likus pusmečiui iki šventės jai reguliariai darydavo masažus ir atlikdavo kitas grožio procedūras. Ir dar, negana to, prieš šventę septyniolikmetė išbandė net tris progines šukuosenas, kad išsirinktų tinkamiausią ir valandų valandas praleido parduotuvėse, kol išsirinko tinkamus apdarus.

Visas merginos įvaizdis kainavo daugiau kaip du tūkstančius eurų, nors pati suknelė – apie 600. Visus kitus pinigus mergina išleido šukuosenai, karūnai, prabangiam apatiniam trikotažui, fotografui, rankinei ir visiems kitiems būtiniems atributams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)