Bedė į save peiliu dainuodamas

Devyniolikmetis iš Oregono, Kippas Rusty, savo miestelio šventę pavertė tikra tragedija. Užlipęs ant scenos sudainuoti dainą „Istorija apie betvarkę“, išsitraukė peilį ir bedė į sau į krūtinę. Žiūrovai buvo per daug sutrikę, kad iš karto suprastų, kas įvyko, tačiau netrukus puolė gelbėti jaunuolį ir kviesti greitąją pagalbą. Vienas jo draugas po įvykio pasakojo, kad tokį pasitraukimą iš gyvenimo, kai jį stebi dešimtys žmonių, Kippas planavo ilgą laiką.

Mirė nuo netikėto skausmo galvoje

Herbertas Khaury, žinomas pseudonimu Tiny Timas, buvo populiarus dėl savo talento groti ukulele. 1996-ųjų rudenį, kai Herbertas eilinį kartą demonstravo savo talentą tiesioginiame eteryje, jis pajuto netikėtą skausmą galvoje. Vis dėlto, nenorėdamas nuvilti savo gerbėjų, H. Khaury nenutraukė pasidorymo. Netikėta mirtis scenoje Herbertą ištiko grojant Mineapolio moterų klube.

Katalikiškas vaidinimas pražudė du aktorius

2001-aisias 23-ejų Renato Paolo vaidino tradiciniame velykiniame vaidinime vietiniame Italijos kaimelyje. Vaidinimo metu jo personažui buvo užrišta kilpa, įsijautę vaikinai kiek persistengė ir virvę suveržė per stipriai. Žiūrovai tik po keturių minučių suprato, kad kažkas ne taip. Vaikinas mirė tiesiog scenoje.

Tiesa, po dešimties metų vaidindamas tą patį vaidmenį, scenoje per daug stipriai virvę susiveržė ir Tiago Klimeck. Brazilas paniro į komą, tačiau išgyveno vos savaitę.

Atlikėją nušovė koncerto metu

Sunkiojo metalo grupės „Pantera“ įkūrėjas Darrellas Abbotas, žinomas kaip Dimebagas – vienas iš šimto geriausių gitaristų pasaulyje. 2004 metais, Darrello naujos grupės „Damageplan“ koncerto metu, į sceną užlipo pistoletu ginkluotas Nathanas Gale'as ir tris kartus šovė Darrelui į galvą. Iki tol, kol pareigūnai už šį išpuolį nušovė patį Nathaną, šis spėjo nušauti dar tris ir sužeisti septynis žmones. Kai kurie šaltiniai teigia, kad tokį jo įtūžį pažadino grupės „Pantera“ iširimas. Vis dėlto iki šiol nėra aišku, kokia oficialio šio išpuolio priežastis.

Atsisveikino su publika, atsigulė ir mirė

Dickas Shawnas 1960-aisiais buvo populiarus aktorius. Galbūt dar iki šiol kai kas jį pamena iš filmo „Tas pakvaišęs, pakvaišęs, pakvaišęs pasaulis“. Dickas buvo komedijos virtuozas, o pertraukų metu gulėdavo tiesiog „komoje“. Prabusdavo tik pasibaigus pertraukai. 1987-aisiais D. Shawnas demonstravo savo gebėjimus San Diege, apie pasaulio pabaigą kalbėjęs aktorius ėmė ir prigulė scenos viduryje. Publikai taip patiko šou, kad šie ploto penkias minutes net atsistoję, kiek vėliau kažkas iš minios šūktelėjo „Paimkit jo piniginę!“, tačiau Dickas net ir į tai nereagavo. Dar po kiek laiko prie jo priėjo daktaras ir pamatavęs jo pulsą suprato, kad Dickas Shawnas iškeliavo anapilin.

Nukrėtė elektra nuo mikrofono

Grupės „Stone The Crows“ gitaristas Leslie Harvey mirė tikrindamas muzikos aparatūrą. 1972-ųjų gegužę grupė ruošėsi koncertuoti ir Leslie nusprendė patikrinti, ar tikrai viskas veikia. Vyrukas palietė mikrofoną, kuris buvo įjungtas netinkamais laidais, ir šį nukratė elektra.

Ištiko širdies smūgis

Johny Watsonas buvo gerai pažįstamas dėl savo gana tiesmukiškų dainų tekstų ir nepažabojamos aistros muzikai. 1996-aisiais Johny koncertavo Japonijoje kai jį, atliekantį vieną iš ganėtinai necenzūruotų dainų, ištiko širdies smūgis. J. Watsonas mirė iš karto. Paskutiniai jo ištarti žodžiai buvo „nejau ji ne kalė?“

Mirė imtynių ringe

2015-ųjų kovą popiliarus meksikiečių imtynininkas Hijo Del Perro į ringą užlipo paskutinį kartą. Stebint tūkstančiui žmonių, H. D. Perro susikovė su El Rey Misterio, kuris kiek persistengė ir per stipriai trenkė Hijo į galvą. Šis atsirėmė į ringo šonus ribojančias virves ir taip prakabėjo ant jų kelias minutes, kol kažkam iš susirinkusiųjų parūpo vyruko sveikata. Deja, jis buvo miręs.

Dainuojant apie per ilgą gyvenimą ištiko širdies smūgis

Niujorko operos tenoras Richardas Versalle, dainuodamas operoje, krito žemėn nuo kopėčių. Paskutinės solisto sudainuotos eilutės skambėjo taip: „Kaip gaila, kad gali gyventi taip ilgai“. Richardas krito žemėn kelis metrus ir rėžėsi ant žemės nugara, už savęs užlauždamas rankas. Tik daug vėliau buvo nustatyta, kad R. Versalle žuvo ne nuo sužalojimų nukritus, o nuo širdies smūgio.

Paskutinį kartą mėgavosi nešamas minios rankų

2014-aisiais, Šveicarijoje, grupės „Suisidal Tendencies“ metu, vienas iš gerbėjų panoro šokti į minią ir būti nešamas ant jų rankų. Vaikinas taip mėgavosi „skrydžiu“ kelias minutes, kol krito žemėn ir stipriai susitrenkė galvą. Vaikinas liko gyvas, tačiau koncerte budėję medikai nusprendė jį išvežti į gydymo įstaigą. Pakeliui jį ištiko epilepsijos priepolis, kuris šiam vaikinui buvo lemtingas – jis neišgyveno.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)