Užsienio naujienų svetainė Stylecaster.com siūlo dešimt patarimų. Pasinaudokite jais ir būsite pati pačiausia. Be to, įgysite visišką pasitikėjimą savimi. Skaitykite toliau ir išsiaiškinkite, kaip įgyti pribloškiančio žavesio.

1. Dėvėkite nėrinius

Nėriniai visada madingi. Be to, įvaizdžio žinovai sutaria, kad jie visiškai pakeičia išvaizdą. „Nėrinių palaidinę arba suknelę vilkinti moteris atrodo tikra viliokė. Nėriniai nori nenori pabrėžia moteriškumą. Su jais kiekviena iš karto pasijunta tarsi romantiška svajoklė, – sako „Loveology University“ įkūrėja ekspertė Ava Cadell. – Vyrams nėriniai daro magišką poveikį – juk jie kaipmat ima spėlioti, kas po jais slypi.“

2. Paryškinkite akis

„Vyrus paprastai traukia ryškių akių, putlių lūpų ir įspūdingo biusto savininkės, nes jos atrodo seksualiai, – teigia A. Cadell. – Šie bruožai taip pat asocijuojasi su vaisingumu ir moteriškais lytiniais hormonais, todėl tokios moterys atrodo tinkamos kaip partnerės, su kuriomis galima kurti šeimą.“ Jei norite, kad akys atrodytų įspūdingai, pasidažykite spindinčiai rusvais šešėliais – tada žvilgsnis atrodys paslaptingas ir traukiantis.

3. Tegul lūpos būna putlios

Ką daryti, kad lūpos atrodytų putlios? Viršutinės lūpos kontūrus pamėginkite apvesti rusvos spalvos blizgiu. Šviesai krentant ant veido spindinčios lūpos atrodys išraiškingesnės – įspūdingai išlenktos ir putlios.

4. Su iškirpte elkitės apdairiai

„Šiokia tokia iškirptė visada atrodo gundančiai – į ją tikrai atkreips dėmesį flirtui pasirengęs vyriškis. Bet persistengti nereikia, kitaip atrodysite kaip vyrų medžiotoja, nebent tikrai ieškote vienos nakties nuotykio“, – sako A. Cadell. Jei krūtinė nėra didelė, iškirptė gali būti ir gilesnė. Visada svarbu išlaikyti pusiausvyrą tarp to, kas atrodo žavingai, ir to, kas pigiai. Atminkite auksinę taisyklę: kuo labiau esate apdovanota gamtos, tuo mažiau reikia stengtis dirbtinai išryškinti privalumus. Taip pat nepamirškite, kad subtiliai švytintis kremas visada pataiso reikalą.

5. Persimeskite plaukus į vieną pusę

„Jei ilgus plaukus perskirsite šone ir persimesite į vieną pusę, atrodysite stilinga, pasitikinti savimi, be to, atidengsite nuogus pečius, – sako A. Cadell. – Susidūrę akimis su patinkančiu vyriškiu, būtinai nežymiai gūžtelėkite – tai labai viliojantis gestas.“

6. Nevenkite raudonos

Ročesterio universitete atliktame tyrime dalyvavusių vyrų nuomone, patraukliau ir seksualiau atrodo tos moterys, kurios rengiasi raudonai. Jie net prisipažino, kad suma, kurią nedvejodami išleistų per pasimatymą su raudonai vilkinčia moterimis, galėtų būti maždaug 13 eurų didesnė nei ta, kurią išleistų, jei moteris vilkėtų kitokios spalvos drabužius. Mokslininkai atliko eksperimentą pateikdami svetainėje moters nuotrauką ir keisdami suknelės spalvą. Jie įsitikino, kad daugiausiai teigiamų įvertinimų sulaukiama tada, kai moters suknelė raudona.

7. Skleiskite subtilų viliojantį aromatą

„Aromatas gali sustiprinti vyro seksualinį potraukį, todėl būtina pasirinkti tokius kvepalus, kurie papildytų įgimtą kūno kvapą, – aiškina A. Cadell. – Rinkitės subtilius, lengvai užuodžiamus kvapus, pavyzdžiui, vanilės, rožių, apelsinų žiedų arba levandų.“ Siūlome rinktis tokius aromatus, kurių tikrai būtų sunku padauginti.

8. Pasirūpinkite, kad plaukai išties žvilgėtų

„Lygūs, žvilgantys ir švelnūs tarsi šilkas plaukai visada atrodo sveikai ir seksualiai. Flirtuoti galima pasitelkus vien tik plaukus“, –sako A. Cadell. Kad plaukai kuo labiau spindėtų, naudokite žvilgesio suteikiantį serumą, kuris sudrėkins išsausėjusius plaukų galiukus ir suteiks plaukams aromato.

9. Dėvėkite ką nors originalaus

„Išsirinkite tinkančią skrybėlę arba originalų aksesuarą, kuris derėtų prie jūsų stiliaus ir drabužių“, –sako A. Cadell. Jūsų tikslas – išsiskirti iš minios, be to, originalus daiktas gali būti net dingstis pradėti pokalbį.

10. Avėkite aukštakulnius

Gal ir nereikia priminti, bet visgi įsikalkite į galvą: apie tai, kad aukštakulniai nuvargins, neturite teisės nė pagalvoti. „Tikriausiai, neįmanoma nesijausti seksualiai avint aukštakulnius: jie keičia eiseną, nes klubai ir krūtinė pasiduoda į priekį, o užpakaliukas atrodo apvalesnis. „Su aukštakulniais pėdos atrodo mažesnės, o kojos ilgesnės, tvirtesnės ir laibesnės“, – sako A. Cadell.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)