Sužaliavusi kompiuterio klaviatūra. Įspėjimas - šiam pokštui reikia ruoštis iš anksto, nes prireiks bent penkių dienų, kol sudygs sėklos.

Balandžio pirmosios pokštai

Taigi, jei vis tik nusprendėte, to imtis, pirmiausia kruopščiai nuimkite klaviatūros klavišus ir priberkite žemių, tada sėklų, tuomet sudėkite atgal visus mygtukus ir laukite...

Balandžio pirmosios pokštai

Vanduo atvirkščiai. Ši, internete plintanti nuotrauka, vis dar tokia paslaptinga, jog tik pats tai galintis atlikti žmogus žino, kaip jam tai pavyko. Vis dėlto internautai spėlioja, kad išradingasis tėvelis, kuris prie šių stiklinių parašė palinkėjimą "sėkmės besitvarkant", stiklines su vandeniu apvertė naudodamas popieriaus lapą arba tiesiog pridėjo ledukų ir leido jiems ištirpti.

Vanduo atvirkščiai

Balionų jūra. Daugelis merginų tiesiog ištirptų iš laimės pamačiusios pilną patalpą balionų... O tai paprasta, tereikės tik durų su stiklu ir lipnios juostos... Tiesa, kokia reakcija bus pamačius, kad tai tiesiog pokštas, negalime pasakyti.

Pilnas kambarys balionų

Automobilis prekybos centro vežimėlių apsuptyje. Turite artimąjį, kuris itin mėgsta ilgus apsipirkimus prekybos centruose? Valio! Tuomet tikrai spėsite atstumti dešimtis prekių vežimėlių ir apsupti ratu artimojo automobilį...

Automobilis prekybos centro vežimėlių apsuptyje

Neveikianti kompiuterio pelė. Tai bene pats paprasčiausias, tačiau nemažai emocijų sukeliantis balandžio pirmosios pokštas. Tereiks tik lipnios juostelės, popierėlio ir kompiuterio pelės. Kelios sekundės ir kolegos nervų ląstelėms ateis išbandymų metas.

Neveikianti kompiuterio pelė

Nemuiluojantis muilas. Paimkite sausą muilo gabalėlį ir permatomą nagų laką. Kruopščiai nulakuokite, palaukite kelias sekundes ir palikite šį nebemuiluojantį muilą vonios kambaryje.

Balandžio pirmosios pokštai

Apgaulingi saldėsiai. Jūsų artimasis mėgsta saldumynus? Pasiraitokite rankoves. Vietoje obuoliukų šokolade galite pasiūlyti svogūnų šokolado glaiste! Reikės kelių svogūnų, medinių smeigtukų ir šokolado. Šokoladą ištirpinkite subenyje, tada nulupkte svogūnus ir smeikite į juos pagaliukus. Pamirkykite juos šokolade ir palikite, kol sustings. Skanaus!

Balandžio pirmosios pokštai

Sultinio dušas. Šį pokštą reikėjo iškrėsti iš pat ryto, tačiau jis puikiai tiks ir vakarui. Atsukite dušo galvutę, įdėkite sultinio kubelį ir jokiu būdu neatsukite vandens. Lai sultinio dušu mėgaujasi tas, kuris to vertas.

Sultinio dušas
Kėdė su garsiakalbiu. Reikės tik kėdės ir garsiakalbio, kuris įsijungia spustelėjus jo viršuje esantį mygtuką. Kas kartą jūsų kolegai prisėdus ant kėdės, ši pasislenka žemyn, o mygtukas pasispaudžia.
Garsiakalbis po kėda
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)