Dainą „Cet Air La“ atlikusi lietuvė portale eurofestivalnews.com buvo pristatyta kaip „Coca Cola“ festivalio žvaigždė, konkurso „Naujoji banga“ dalyvė, taip pat ir grožio karalienė.

Tiesa, nors lietuvei atrankose pavyko pasiekti puikių rezultatų, į Kijevą atstovauti Šveicarijai vyks atlikėja Timbelle su daina „Singing About Love“. Timbelle pasirodys antrojo pusfinalio metu, gegužės 11-ąją, kaip ir Lietuvos atstovas.

DELFI primena, kad Lietuvoje atlikėja pagarsėjo ne tik savo dainomis ir talentais, bet ir skandalais su teisėsauga. 2014 metų lapkritį atlikėja Šveicarijoje atsidūrė kalėjime. Įtariama, kad mergina galėjo būti susijusi su buvusiojo Lugano savivaldybės tarybos patarėjo Deivido Enderlino skandalu.

Begalinis įmonių tinklas tariamai dalyvavo Carige banko sukčiavimuose ir atsirado pinigų plovimo šešėlyje, kur dingsta milijonai. Pareigūnų teigimu, būtent į G. Kubiliūtės sąskaitą D. Enderlinas pervedė dalį pinigų iš kliento jam patikėto milijono.

Kaune gimusi Gintos Biku į Šveicariją atvyko 9 metų, kai jos motina ištekėjo už pasiturinčio šveicaro. Įvairiuose grožio konkursuose laurus skynusi ir modelio duonos išbandžiusi lietuvė taip pat dalyvavo įvairiuose konkursuose bei Italijos „San Remo“, „Castrocaro“ festivaliuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)