Pasirodymo pabaigoje Sasha Song komisiją ir susirinkusius žiūrovus nustebino netikėtu ugnies šou – liepsnose paskendo jo kairė ranka.

Nors iš šono viskas atrodė puikiai sustyguota, pats Sasha Song po pasirodymo suskubo į užkulisius – ugnis nudegino jam ranką.

Scenos profesionalas, net ir supratęs, kad kilo pavojus jo sveikatai, nusprendė nenutraukti pasirodymo ir kantriai išlaukė pabaigos. Ir dėl to, regis, visai nesigaili.

„Jau tokia mūsų, atlikėjų, dalia. Negaliu sustabdyti pasirodymo. Pamiršau užsidėti apsaugą, bet iki vestuvių sugis“, – sakė atlikėjas.

„Visi triukai su ugnimi yra labai pavojingi. Mes perspėjome Sasha, jog toks triukas gali būti itin rizikingas. Tačiau siekdamas maksimalaus rezultato jis buvo pasiryžęs padaryti bet ką.

Jis – profesionalas ir pasitiki tuo, ką daro“, – teigė magijos teatro „DiArchy“ narys Arvydas Gaičiūnas, padėjęs Sashai Song surengti pasirodymą.

Pusfinalio filmavimų akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)