Grupės „Fusedmarc“ narys Denisas Zujevas Kijeve lankosi antrąjį kartą, tačiau pirmąjį mena it pro miglą, nes čia lankėsi dar būdamas vaikas, o Viktorijai Ivanovskajai tai pirmasis „susitikimas“ su Ukrainos sostine.

Kartu su delegacija į ekskursiją laivu Dnipro upe leidęsi atlikėjai didžiąją jos dalį leido ramiai, tiesiog dairydamiesi į žalumos kupinas pakrantes ir stebėdami pro medžių viršūnes į dangų besistiebiančias, auksu aplietas cerkvių viršūnes.

„Tai labai didelis miestas, dideli pastatai, graži architektūra“, – su DELFI įspūdžiais dalijosi Viktorija. Ir nors Ukrainoje vykstantys neramumai daugeliui kelia nesaugumo jausmą, tiek Viktorija, tiek Denisas sutartinai tikino, kad sostinėje ramu ir jokios baimės, dar prieš važiuodami čia, nejautė.

Atlikėjai konkursui ruošėsi kone du mėnesius, tiek laiko praėjo po to, kai „Fusedmarc“ laimėjo nacionalines atrankas į „Euroviziją“. Visą šį laiką jie leido tobulindami pasirodymą.

„Garsas bus tikrai geresnis. Vaizdas taip pat“, – kalbėjo Viktorija. Ją papildė Denisas, pridurdamas, kad vizualizacijos bus visiškai naujos: „Taip atsitiko, kad negalėjome naudoti buvusios vizualizacijos dėl netinkamos kokybės. Teko daryti naują“.

Ir nors vaizdas, kurį matysime už atlikėjų nugarų, bus visiškai kitoks, solistė pasirodys su tokia pačia suknele, su kuria laimėjo lietuviškas atrankas. Tiesa, įdomu tai, jog pasimetusiame Viktorijos bagaže buvo ne viena jai reikalinga suknelė, o dvi identiškos suknelės, skirtos repeticijoms ir pagrindiniam pasirodymui.

„Ta suknelė buvo kurta Lietuvos pasirodymui, vėliau ją tobulinome. Buvo šiokių tokių techninių dalykų. O vėliau buvo pasiūta antra tokia pati suknelė. Viena skirta repeticijoms, o su kita pirmą kartą į sceną išeisiu per patį pasirodymą“, – kalbėjo Viktorija.

Pokalbio metu Viktorija sužinojo, jog pasimetęs bagažas su sceniniais drabužiais atsirado ir bus pristatytas į viešbutį.

Atlikėjai, pasakodami apie pasirodymo pokyčius, tikino, kad dar nejaučia, jog „Eurovizija“ jau prasidėjo. „Aš dar chillin'u (liet. mėgaujuosi)“, – nusijuokė Denisas. Tokia pačia nuotaika spinduliavo ir Viktorija: „Mintys yra, tačiau adrenalino dar nepajutau“.

Beje, dar prieš plaukiant laivu, vaikštinėjant miesto gatvėmis Viktorijos dėmesį patraukė vyras, kviečiantis turistus nusifotografuoti su balandžiais. Vos priėjus, šie sutūpė ant jos rankų ir pradėjo meiliai glaustytis.

„Gal tai sėkmės ženklas?“, – nusijuokė į savo scenos partnerę iš šono žiūrėdamas Denisas.

„Fusedmarc“ pažintis su Kijevu – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)