Palaikyti Ericos Jennings, atvyko jos vyras Jurgis Didžiulis su sūnumis bei jos kolega Viktoras Diawara su žmona Živile. Tarp žiūrovų salėje buvo matyti ir Daiva Tamošiūnaitė. „Eurovizinių“ atrankų nepraleido ir šiuo metu kariuomenėje tarnaujantis Ignas Krupavičius.

Tarp susirinkusiųjų buvo galima pamatyti ir Vidą Bareikį, pusfinalio metu pademonstravusį neįtikėtiną „Eurovizinę“ interpretaciją.

Pirmosiose eilėse transliaciją stebėjo ir „eurovizinėse“ atrankose dalyvavusi Akvilė Matukaitė, grupės „4 Roses“ atlikėja. Taip pat ir Saulenė Chlevickaitė, sėkmingai nukeliavusi daugiau nei pusę „eurovizinių“ atrankų kelio.

„Turiu porą favoritų, – DELFI prisipažino Saulenė, tačiau nepanoro jų atskleisti. „Manau, kad finalas išties bus įdomus, tačiau tikrai nemanau, kad visi atlikėjai yra vienodai stiprūs – vieni ryškesni, kiti ne tokie ryškūs.“

Kam pavyks iškovoti teisę atstovauti Lietuvai „Eurovizijoje“ gegužės mėnesį, paaiškės jau netrukus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)