Priešpaskutinis scenoje pasirodė ir atlikėjas Donatas Montvydas. Atlikėjo pasirodymą komisijos narės Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Nomeda Kazlaus įvertino puikiai. Abi moterys gyrė Donato dainavimą, stilių ir visą pasirodymo išpildymą.

Po Jazzu komplimentų ir patikinimo, kad tai „geriausias pasirodymas šįvakar ir būtų tikrai ne gėda, jei jis atstovautų Lietuvai“, savo verdiktą tarė ir N. Kazlaus. „Esu sena rokerė, todėl, panašu, abu turime kažką bendro“, – nusijuokė operos solistė.

Vis tik komisijos vyriškoji pusė nebuvo taip teigiamai nusiteikusi. Nors nei Darius Užkuraitis, nei Ramūnas Zilnys nerėžė griežtos kritikos, tačiau tarp komplimentų pasidalijo ir patarimais, kaip reiktų patobulinti pasirodymą.

Pats Donatas, išgirdęs, kad jo pasirodymas per daug nugludintas ir surepetuotas, patikino, kad taip esą turi būti, nes tokia ir yra „Eurovizija“. „Matyt, to išmokau ir pasisėmiau praėjusį kartą dalyvaudamas „Eurovizijoje“, – kalbėjo Donatas, kuris Lietuvai atstovavo 2012-aisiais. – Manau, kad savo dalyvavimu atrankose, keliu kartelę ne tik sau, bet ir visiems su manimi čia, LRT televizijoje, dalyvaujantiems dalyviams.“

Pasitikėjimo savimi nestokojantis vaikinas „eurovizinėse“ kovose kaunasi kartu su dar devyniais dalyviais: Ieva Zasimauskaite, Erica Jennings, Rūta Ščiogolevaite, Valdu Lacko, Milda Martinkėnaite ir kitais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)