Kartu su Donatu pirmąjį „Eurovizijos“ pusfinalį stebėjo ir delegacijos vadovas Audrius Giržadas bei nemenkas būrys delegacijos komandos narių. Kartu su „eurovizininku“ laiką leido ir vakar į Stokholmą atvykusi jo žmona Veronika.

Jau daugiau nei savaitę Švedijoje viešintis Lietuvos atstovas spindi ramybe ir neslepia, kad šis kartas „Eurovizijoje“ visiškai kitoks. Prieš ketverius metus „eurovizinę“ laimę bandęs Donatas finale liko keturioliktas, o šįkart jis neslepia noro nugalėti ir džiaugiasi, kad per šį laiką jam pavyko aplink save suburti profesionalų komandą.

Laukdamas ir besiruošdamas „euroviziniam“ pasirodymui, Donatas Švedijoje randa laiko ir laisvalaikiui. Praėjusią savaitę jis lankėsi ABBA muziejuje, prieš kelias dienas Stokholmu grožėjosi važinėdamas dviračiu ir plaukiodamas laivu, o šiandien su dukrele ir žmona apsilankė ir Astridos Lingrend muziejuje.

Pats Donatas „Eurovizijos“ scenoje pasirodys antrojo pusfinalio metu, ketvirtadienio vakarą. Į sceną jis lips devintas.

Daugiau apie pirmąjį „Eurovizijos“ pusfinalį ir laiminguosius, patekusius į finalą, skaitykite čia!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (187)