Sportišku kūnu galintis pasigirti Donatas ir viešėdamas Švedijoje nepamiršta apsilankyti treniruoklių salėje. DELFI į savo treniruotę pasikvietęs vaikinas tikino, kad visą kūną tobulina tolygiai, tad jam svarbūs visi pratimai.

„Svarbu ir nugara, ir rankos, kojos. Nėra tokios kūno vietos, kuri būtų svarbesnė, – pasakojo D. Montvydas. – Apskritai manau, kad svarbu visą kūną tobulinti tolygiai, juk visame kame turi būti harmonija.“

Siekdamas harmonijos, Donatas prieš kelis metus iš savo gyvenimo išbraukė ir mėsą. „Tiesiog taip padiktavo organizmas. Pajaučiau, kad man jos nereikia, kad mano organizmas jos nepriima ir vyksta nereikalingi procesai. Tapęs vegetaru pajaučiau laisvumą, jaučiuosi geriau, organizmas džiaugiasi“, – šypsojosi Donatas.

Lietuvoje į sporto salę vaikinas užsuka kas kelias dienas, čia, Švedijoje, tai daro rečiau. Ir šį kartą sportuodamas jis skaičiavo minutes, nes jo laukė susitikimas.

Beje, „eurovizinio“ salto jis jau neberepetuoja. „Atlieku reikiamus pratimus, treniruoju kūną, tačiau pačio salto nedarau, viskas jau atidirbta Lietuvoje“, – tikino atlikėjas. Prieš kelias dienas, repeticijos metu, Donatas, nusileidęs ant žemės po salto, slystelėjo, tačiau viskas baigėsi gerai. Iki paskutinės sekundės ši pasirodymo dalis išliks pati rizikingiausia.

Ir nors Donatas dažnai užsuka į sporto salę, buvo atviras - ne visi pratimai jam išties patinka: „Yra tokių, kuriuos tiesiog reikia atlikti ir atlikdamas kiekvieną veiksmą skaičiuoji, bet tai smulkmena.“

„Eurovizininkas“ meilę sportui pabrėžė ir savo „euroviziniame atviruke“. Jau rytoj vakare, kai jis pasirodys didžiojoje „Globe“ arenos scenoje, bus parodytas ir kelių sekundžių filmukas, kuriame Donatas įsiamžino su „Lietuvos ryto“ krepšininkais.

Beje, darydamas salto didžiojoje scenoje, jis vilkės odinį švarką, tačiau tikina, kad tai nesutrukdys. „Jis tvirtas ir šuolio metu priglunda prie kūno. Jei jis kristų ant galvos, tada taip, trukdytų, tačiau dabar viskas gerai“, – subtilybes apie šuolį bei aprangą paaiškino daininkas.

Donato Montvydo treniruotė sporto klube:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (362)