Antrojo pusfinalio metu savo pasirodymą surengęs Ivanas dainą pradėjo dainuodamas nuogas, žiūrėdamas vilkui į akis. Vis dėlto tai buvo tiesiog kelias minutes trunkanti vizualizacija, kurioje dalyvavo ir kompiuterine programa nupieštas vilkas.

Išsisklaidžius vizualizacijai, scenoje pasirodė šviesiais drabužiais pasirengęs ilgaplaukis baltarusas. Tačiau dainą pradėjusi vizualizacija nebuvo vienintelis pasirodymo akcentas. Visos dainos metu netrūko iliuzinių dalykų, o pačioje pabaigoje scena link žmonių žengė kūdikis, kuriam pradingus, jo pėdsakais atsekė pats Ivanas.

Į tokį atlikėjo nuorą pasirodyti nuogam, „Eurovizijos“ rengėjai pažvelgė su humoru. Vos pasibaigus pasirodymui, žiūrovams prabilo vedėja Petra Mede. Ji paaiškino, kad jo noras pasirodyti „eurovizinėje“ scenoje buvo uždraustas. Jai kalbant, kadre pasirodė ir beveik nuogas jos porininkas Mansas Zelmerlowas, rankose laikydamas pliušinį vilką.

Pernai „Eurovizijos“ karūną užsidėjęs Mansas šįmet tapo jos vedėju. Su daina „Heroes“ atlikėjas pradėjo pirmąjį pusfinalį.

Baltarusas su daina „Help You Fly“ antrajame pusfinalyje pasirodė penktas. Donatas Montvydas dar laukia savo eilės, jis dainuos devintas, po makedonietės Kaliopi. Po Donato scenoje pasirodys Australijos atstovė, beje, būtent ją D. Montvydas įvardijo kaip vieną profesionaliausių šiame pusfinalyje.

Antrojo pusfinalio akimirkos:


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)