Repeticijai buvo skirta vos dvidešimt minučių, per jas Donatas savo dainą spėjo atlikti tris kartus. Beje, tiek pat kartų ir persirengti. Ir nors dar ryte D. Montvydas DELFI pasakojo, kad išbandys du naujus kostiumus, išbandė net tris. Trečią kartą nuskambėjus pirmiems jo dainos akordams jis pasirodė su baltu odiniu švarku, o per pirmus du bandymus vilkėjo tamsius drabužius, kaip ir buvo žadėjęs.

Beje, šįkart atlikėjas visus tris kartus drąsiai atliko salto. Šią pasirodymo dalį jam padeda atlikti du pagalbininkai, kurie nepastebėtai įneša ir išneša batutą iš salės.

Pasirodymo metu netrūksta ne tik šviesos elementų, bet ir dūmų efektų. Dėl šių grožybių Donatui teko gerokai patuštinti piniginę. Vien efektai jam kainavo kone 8 tūkstančius eurų, jei jis perkops pusfinalio barjerą, kaina dar gerokai šoktels.

Ir nors batutas – jo pasirodymo akcentas, tai kone pigiausia viso „eurovizinio“ pasiruošimo investicija.


„Pirmosios repeticijos metu išbandžiau du kostiumus, tačiau supratome, kad baltas visiškai netinka. Šioje repeticijoje išbandysiu du kitus derinius, abu jie bus tamsūs“, – pasakojo Donatas, tačiau prieš pat repeticiją persigalvojo ir išbandė baltą odinį švarką.

Praėjusios repeticijos metu Donatas savo „eurovizinę“ dainą atliko tris kartus. Du iš jų nuo batuto tik nušoko, trečiąjį atliko salto. „Stokholme salto nerepetuoju, tačiau sportuoju salėje, atlieku tempimo pratimus. Šį kartą greičiausiai visus kartus ryšiuos salto“, – šyptelėjo atlikėjas.

Beje, šeštadienį atlikėjas visą delegaciją ir žiniasklaidą nustebino nauja šukuosena. Iš viešbučio kambario jis išėjo garbanotais plaukais ir sulaukė daugybės komplimentų. „Mano plaukai garbanoti nuo vaikystės, tačiau prie šios šukuosenos teko padirbėti“, – juokėsi Donatas.

Antrosios repeticijos akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (276)