Radžio ir scenos partnerės Laisvos pasirodymas šįvakar buvo subtilus, ramus ir jausmingas. Jokių čigoniškų aistrų, jokios dramos ir be menkiausios užuominos į konfliktus.

Komplimentų negailėjo aštrialiežuvė komisijos narė Rūta Ščiogolevaitė. Atlikėja negalėjo atsistebėti Radži džentelmeniškumu.

„Tai buvo taip seksualu!“ – sakė sužavėta R. Ščiogolevaitė.

Šįkart geranoriškesnis pasirodė esąs ir etiketo specialistas, rašytojas Giedrius Drukteinis. Vyras tikino, jog anksčiau manė, kad Radži ir subtilumas – du nesuderinami dalykai, tačiau šis vakaras įrodė – išankstinė nuostata buvo klaidinga.

Be Radžio ir jo partnerės Laisvos, savo pasirodymus surengė Simona Nainė ir Žygimantas Stakėnas, Beata Nicholson ir „Du Donatai“, Katažina Zvonkuvienė ir Šarūnas Kirdeikis, Jonas Kalėda ir Vaida Genytė, Donata Rinkevičienė ir Egidijus Sipavičius bei Samanta Tina ir Tadas Rimgaila.

Balsuoti už savo favoritus galėsite jau šį šeštadienį. Gerbėjų balsai nulems, kam teks atsisveikinti su įpusėjusiu projektu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (472)