Žiūrovų simpatijos nuo pat pradžių be konkurencijos keliavo vienai porai – atlikėjui Radži ir žurnalistei Donatai Gutauskienei – Laisvai, nepaisant to, kad ši pora vakaro metu ir pasirodė paskutiniai. Iš viso žiūrovai už Laisvą ir Radžį balsavo beveik 1700 kartų.

Pirmosios laidos lyderiais tapusių Radžio ir Laisvos atotrūkis nuo kitų porų buvo toks didelis, kad antrą vietą užėmę Vaida Genytė bei kriminalistas Jonas Kalėda atsiliko daugiau kaip 600-tais balsų. Trečiąją vietą žiūrovai skyrė kulinarei Beatai Nicholson ir grupei „Du Donatai“, atidavę jiems daugiau kaip 700 balsų.

Sunkiausiai debiutas sekėsi dainininkei Miai ir jos partneriui, LNK GO laidos „Vienas ant vieno“ vedėjui Timūrui Augucevičiui – pora sulaukė mažiausiai žiūrovų balsų ir liko paskutiniai.

Svarbų vaidmenį laidoje atliko ir radistai Jonas Nainys bei Rolandas Mackevičius – kartu su būriu žvaigždžių, kurie projekte dalyvavo anksčiau, jie trims poroms skyrė papildomų balų. Vieną balsą radistai su kompanija skyrė Egidijui Sipavičiui ir Donatai Rinkevičienei, du – Vaidai Genytei ir Jonui Kalėdai, o tris – Simonai Nainei ir Žygiui Stakėnui.

Nenuostabu, kad „Žvaigždžių duetų“ komisija – atlikėja Rūta Ščiogolevaitė, aktorė Inga Norkutė, mados ir elegancijos specialistas Eugenijus Skerstonas bei prodiuseris Stano – debiutinį vakarą visoms poroms dalino pačius aukščiausius balsus. Susumavus visus vakaro taškus, nugalėtojai nepasikeitė – jais liko Radži ir Laisva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (990)