DELFI primena, kad 2002-aisiais realybės šou „Akvariumas 2“ vinimi tapo dviejų projekto dalyvių – raudonplaukės Jolitos Višinskytės, pravarde „Raudona“ ir Tomo Krivicko „Psicho“ naktinės linksmybės lovoje.

Naujausio sekso skandalo sūkuryje – už projekto „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ ribų merginą turintis Renaldas ir netikėtai į projektą sugrįžusi raudonplaukė Aistė.

Savo aistrų nesuvaldę jaunuoliai po naktinių išgertuvių pasimylėjo nepaisydami juos stebinčių vaizdo kamerų. Be kita ko, tuo pat metu greta miegant kitiems projekto dalyviams – Juliui ir Viktorijai.

Naktinėję žiūrovai portale „TV3.lt“ tapo ne tik Renaldo ir Aistės sekso scenos liudininkais, bet ir išvydo šį tą, ko pamatyti neturėjo.

Į DELFI kreipėsi pasipiktinusi realybės šou „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ žiūrovė. Moteris tikino, kad tiesioginės transliacijos, kurią galima visą parą stebėti internetiniame portale, metu buvo galima išvysti ne tik Aistės ir Renaldo sekso sceną, bet ir jaunuolio lytinius organus.

Vaizdas esą nebuvo cenzūruotas. Prie laiško žiūrovė pridėjo ir kelis stopkadrus.


Realybės šou prodiuseris Dominykas Kubilius nuo komentarų susilaikė ir išreiškė norą, kad situaciją pakomentuotų „TV3“ kanalo atstovai.

DELFI susisiekė su „TV3“ komunikacijos projektų vadove Erika Vyšniauskaite, tačiau po paros šia tema vis dar nebuvo sulaukta jokio komentaro.

Susisiekus su Lietuvos radijo ir televizijos komisijos (LRTK) patarėja teisės klausimais Marija Jakentienė, buvo pareikšta, kad komisija ne pirmą kartą sulaukia skundų dėl realybės šou „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“. Anot M. Jakentienės, LRTK ketina atlikti tyrimą dėl transliacijos metu parodytų nederamų vaizdų, galinčių daryti neigiamą poveikį nepilnamečių vystymuisi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (743)