Visos laidos metu Saulėns su ponu Vydu šmaikštavo, tačiau atmosfera buvo išties kovinga. Iš septynių turnyrą palikusių porų keturios kovojo dėl teisės sugrįžti. Kas vertas grįžti į šokius, šįkart sprendė tik žiūrovai.

Šį kartą keturioms tęsti šokius pasiryžusioms poroms buvo iškelta užduotis: paruošti šokį laisvu stiliumi. Kokių tik priemonių neisėmė šokėjėliai, norėdami sužavėti žiūrovus: politikas Stanislovas Buškevičius su partnere Ieva Žukauskaite į pagalbą pasikvietė krepšinio palaikymo komandos šokėjas. Dainininko Alano Chošnau ir Ivetos Paurytės pasirodyme šoko vaikų globos namų auklėtiniai.

Aktoriaus Leonardo Pobedonoscevo partnerė Viktorija Kunauskaitė ne tik šoko, bet ir grojo klavišiniais, demonstravo akrobatinius triukus, o ką jau kalbėti apie Leo demonstruotus aktorinius sugebėjimus.

Tik dainininkas Vaidas Baumila su partnere Aleksandra Goryanova nusprendė, kad šokių turnyre pirmiausia reikia tobulai šokti, o ne demonstruoti šou triukus. Pora norėjo įrodyti, kad šokis, jei jį gerai atlieki, gali sužavėti žiūrovą be jokių muilo burbulų, fejerverkų ar pagalbinių šokėjų.

Po pirmųjų pasirodymų – laisvojo stiliaus šokių - žiūrovai pamatė preliminarius rezultatus: pirmavo Leo su Viktorija, nelabai atsiliko Alanas su Iveta, kitos dvi poros turėjo žymiai mažiau balsų.

Antrą kartą žiūrovų balsai ekrane buvo parodyti, kai visos keturios poros pademonstravo jau išmoktus, ankstesnėse laidoes šoktus šokius. Į priekį išsiveržė Alanas su Iveta. Bet žiūrovai, vos pamatę netikėtus rezultatus, ėmė skubiai balsuoti už Leo, ir ekrane mirgėjo sparčiai didėjantis skaičius ties Leo vardu.

Sustabdžius balsavimą, dalyviai nebandė milžiniškos įtampos paslėpti po šypsenomis. Paaiškėjo galutinis rezultatas: mažiausiai balsų – 241 - surinko Stanislovas ir Ieva, 313 - Vaidas ir Aleksandra. Alanas ir Iveta surinko1810 žiūrovų balsų ir taip pat atsisveikino su turnyru be teisės sugrįžti.

Leo ir Viktorija triumfavo: surinkę 2061 žiūrovų balsą, jie tęsia šokių kovas ant parketo.

Svečių teisėmis šį kartą nepakartojamą kankaną šoko šmaikštieji radijo personažai Saulėns ir ponas Vydas. Jiems talkino šokių grupė „Rokada“. Saulėnui ir Vydui buvo patikėtos garbios komisijos narių kėdės. Gal todėl, kad šįkart nereikėjo vertinti šokėjų balais, o tik smagiai pakomentuoti jų pasirodymus.

Kitą penktadienį šešios „Šok su žvaigžde!“ poros tęs šokių turnyrą. Jau nebetoli ir finišo tiesioji, tad nuo šiol nebus jokių nuolaidų, kiekvieną kartą projektą paliks po vieną porą be teisės sugrįžti.

Gruodžio 21 dieną bus išrinkta pati geriausia, nugalėtojų, pora.

„Šok su žvaigžde!“ – penktadieniais, 19.10 val., per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją