“Geriausi dalykai prasideda iš "M" raidės, pavyzdžiui Moteris, Maistas, Muzika, Miegas, Meilė. Būtent todėl nusprendėme kurti šią didingą raidę garbinantį “M klubą”, - sako naujosios laidos šeimininkai iš tėvų taip pat gavę vardus iš "M" raidės Mantas Stonkus ir Modestas Švoba.

Bene rimčiausia "Zip FM" laida pretenduojantis tapti “M klubas” - pačių vedėjų natūraliai gimusi idėja. Anksčiau vedę klausytojų pamėgtą nutrūktgalvišką laidą “EmEmdemsai”, vaikinai sako, kad per pastaruosius metus jiedu smarkiai pasikeitė - subrendo, suvyriškėjo. Interneto naršyklių “home page” virtualių žaidimų tinklapius pakeitė naujienų portalai, taip pat jie ėmė sportuoti, išmoko gaminti valgyti, atrado apsipirkinėjimo malonumą. Keitėsi ir asmeninis gyvenimas: Mantas vedė ir su savo žmona Indre laukiasi pirmagimio, o Modestas pagaliau iš statuso “vienišas” "Facebook" profilyje gali rašyti “įsipareigojęs”.

Visas šias temas Mantas ir Modestas žada paliesti kiekvieną dieną. Ne tik aptarinės naujienas, diskutuos aktualijų klausimais, bet ir dalins gyvenimiškų patarimų, į studiją kviesis svečių. “Rimtuoliai, bet ne per rimti. Sugebėjimas juokauti tikrai niekur nedingo”, - žada savo sugebėjimu parodijuoti garsėjantis aktorius M. Stonkus.

“M klubas” turės savo taisykles, kurios skatins vyriškąją auditoriją gerbti moterį, domėtis įvairiais dalykais, stilingai atrodyti ir užsiimti įdomia veikla. Tie, kurie pykdavo ant "Zip FM", kad eteryje vien tik Byvio ir Tešlagalvio juokeliai, čia turėtų gauti daugiau informacijos nei įprasta. O ir vedėjai bus kultūringesni nei kad visi buvo įpratę”, - pristatydama laidą džiaugiasi "Zip FM" programų direktorė Simona Albavičiūtė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją