Nuo kovo mėnesio Vilniuje gyvenančiam ir puikiai lietuviškai šnekančiam Andžiui komiškame medicinos seriale buvo patikėta įsikūnyti į pati save – latvį muzikantą, kuris gyvena Vilniuje.

Kino industrijoje Andis nėra naujokas. Gyvendamas Latvijoje jis filmuodavosi masinėse kino filmų scenose, buvo apšvietėjas, o dabar sėkmingai dirba režisieriaus padėjėju.

„Lietuvoje filmavausi pirmą kartą. Aš esu pripratęs prie daug sunkesnių ir ilgesnių filmavimų, o čia viskas įvyko neįtikėtinai greitai. Viskas filmavimo aikštelėje man jau yra pažįstama, todėl nesusidūriau su jokiais sunkumais“, – šypsodamasis apie patirtį lietuviško serialo filmavimo aikštelėje pasakojo Andis.

Finalo nepasiekęs, tačiau sėkmingai muzikiniame TV3 konkurse „X Faktorius“ pasirodęs Andis neslepia, kad po šio projekto pajautė didesnį aplinkinių dėmesį.

„Sudalyvavęs šiame muzikiniame šou Lietuvoje aš tapau daug labiau atpažįstamas ir žinomas, nei buvau iki šiol. Turiu prisipažinti, kad dabar sulaukiu daug daugiau dėmesio nei anksčiau“, – sakė atlikėjas.

Muzikuojantis ir toliau kine dirbantis Andis prasitarė ir apie savo ateities planus: „Šiuo metu su savo grupe ruošiame koncertinę programą ir įrašinėjame dainą, kurią į dienos šviesą planuojame išleisti vasario mėnesį. Aš noriu tapti žinomu atlikėju Lietuvoje. Be abejo, ir toliau dirbsiu kino srityje, nes kinas ir muzika tai geriausi dalykai, kurie atsitiko mano gyvenime. Žinoma, po meilės.“

Andžio debiutą komiškame medicinos seriale „Rezidentai“ žiūrovai pamatys pirmadienį 19.30 val. per TV3.

Trečiasis serialo „Rezidentai“ sezonas vėl kviečia stebėti komišką ligoninės kasdienybę, kur darbuojasi rezidentai, pakliūvantys į iki ašarų juokingas situacijas. Jiems ir toliau vadovauja negailestingas, nuolat savo globotinius per dantį traukiantis Terapijos skyriaus vedėjas Rimantas Naudžiūnas, įkūnijamas aktoriaus ir režisieriaus R. Rudoko. Trečiąjį sezoną žiūrovai sutiks net tris naujus rezidentus: visiems jau gerai pažįstamo Viktoro Hugo Paplavskio dukterėčią iš Kauno, apsukruolį iš Klaipėdos ir periferijos atstovą iš Jurbarko. Trečiasis „Rezidentų“ sezonas startavo itin sėkmingai, tad kūrėjai tikisi ilgo ir nuotaikingo serialo gyvavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)