Lemiamą balsą „X Faktoriaus“ etape „Kėdžių iššūkis“ šį vakarą turės Saulius Urbonavičius-Samas. Tik jis spręs, kurie kolektyvai yra verti toliau dalyvauti populiariausiame Lietuvoje televizijos projekte.

Vieni iš „Kėdžių iššūkio“ dalyvių – grupė „Ellse“. „Vienas lietuvių muzikantas yra pasakęs – jei nori geros grupės, pasiimk tris draugus. Mes esame trys draugai“, – pasakos grupės vokalistas Simonas.

„Ellse“ gimė iki „X Faktoriaus“ atrankų likus pusmečiui. Grupės nariai savo grojamą muziką apibūdina kaip alternatyvus rokas. Žinodami, jog muzikiniame projekte vien to neužteks, vaikinai neslėpė – gros tai, ko reikės.

„Jūs turite puikius duomenis. Tik reikia susidėlioti gerą repertuarą“, – išvydęs grupės pasirodymą atrankoje kalbėjo S. Urbonavičius-Samas.

Grupė  „Ellse“

Justė Arlauskaitė-Jazzu, pamačiusi grupės pasirodymą „Kėdžių iššūkyje“, neslėps susižavėjimo ir grupės pasirodymą prilygins seksui. „Vienas žodis yra prieš akis. Mane gal cenzūruos, bet… seksas! Nerealu! Aš nežinau, kas man darosi... Bet karšta“, – kalbės viena iš projekto teisėjų.

„Jūsų labai gera energetika, vizualiai gražiai atrodote“, – sakys Marijonas Mikutavičius.

Kaip pasirodymą įvertins S. Urbonavičius-Samas? Ar vaikinai pelnys teisę prisėsti ant kėdės? Ar bus tarp keturių grupių, toliau kovosiančių projekto finaluose? Tai sužinosite jau šį vakarą, 19.30 val. per TV3!