Didžiulio susidomėjimo sulaukusiame projekto etape „Kėdžių iššūkis“ susikaus devyni kolektyvai. Tik keturiems iš jų nusišypsos sėkmė tęsti kovą toliau. Dėl bilieto į tiesioginius finalus kovos: „Huge Soul“, „Šyza ir fazė“, „Original Copy“, „Ellse“, „Solo“, „ZetaBeat“, „Sirupas“, Melani ir Titas, „Fire It Up“.

Šį kartą lemiamą balsą turės Saulius Urbonavičius-Samas. Kiti teisėjai galės tik patarti, išsakyti savo nuomonę. Norėdamas, kad grupių kategorijai priklausytų tik stipriausi, grupės BIX lyderis bus neatpažįstamas.

Laidos metu žiūrovai išvys tokį Samą, kokio tikrai dar nėra matę: konfliktuojantį, nepritariantį kitiems teisėjams ir aršiai ginantį savo nuomonę.

Laidoje S. Urbonavičius-Samas spės susipykti su visais kolegomis. Konflikto metu Marijonas Mikutavičius taip supyks, kad, nusisegęs mikrofoną, paliks studiją.

M. Mikutavičiaus pavyzdžiu paseks ir Saulius Prūsaitis. „Netikėkite dėdėmis, kurie yra šviesių plaukų spalvos“, – sakys Samas. S. Prūsaitis, įsižeidęs dėl kolegos komentaro, nueis į užkulisius nusiraminti. „Tu esi durnius“, – nueidamas sakys S. Prūsaitis.

J. Arlauskaitė-Jazzu, nepritarusi Samo nuomonei, prašys žiūrovų palaikymo. Nors visa salę švilps, lemiamą balsą turintis teisėjas vis tiek laikysis savo nuomonės. „Gyvenime negalvojau, kad taip galiu supykti ant Samo“, – po laidos kalbės J. Arlauskaitė-Jazzu.

Sauliaus Urbonavičiaus-Samo konfliktai su teisėjais – video siužete:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)