Simona – laimingai ištekėjusi moteris, auginanti metukų pirmagimę Ugnę. Motinystės rūpesčiai moteriai netrukdo siekti užsibrėžtų tikslų. Simonos noras – užkariauti „X Faktoriaus“ žiūrovų širdis ir suburti savo klausytojus. „Labai džiaugiuosi, kad man padeda mano vyras. Aš nevairuoju automobilio, tad jam tenka mane vežioti į Vilniuje vykstančias repeticijas. Esu jam be galo dėkinga. Vyras ne tik nuveža į sostinę, bet ir kantriai laukia, kol baigsis vokalo pamokos“, – sako Simona.

„Nešlifuotas deimantas. Simona yra tai, ko projekte labai reikia. Ji – unikali, talentinga ir labai draugiška mergina“, – savo mokinę giria „X Faktoriaus“ teisėjas Saulius Urbonavičius-Samas. Projekto teisėjai pastebėjo, kad Simona – viena nuoširdžiausių projekto dalyvių. Moteris puikiai sutaria su konkurentais, o savo nuoširdumu ir gera širdimi jau spėjo pelnyti žiūrovų meilę. Nors atrodytų, kad moteris yra gimusi scenai, iki „X Faktoriaus“ Simona niekada nedainavo. Krekenavoje gyvenanti „X Faktoriaus“ dalyvė save vadina savamoksle.

„Visada turėjau norą dainuoti. Tačiau tam nebuvo galimybių. Žinoma, mokykloje mielai dainuodavau per šventes, o paslapčia svajojau kada nors stovėti didelėje scenoje. Vis trūko ryžto. Kartą pasidalinau vaizdo įrašu, kuriame dainuoju, žmonėms patiko. Tai labai paglostė širdį. Na, o „X Faktoriaus“ anketą privertė užpildyti vyras. Net atrankų dieną buvau persigalvojusi, sakiau, kad neturiu ką parodyti. O jis skatino judėti į priekį, siekti svajonės. Jis labiausiai tiki mano talentu“, – įsitikinusi projekto dalyvė.

Tai, kad visai neturi sceninės patirties, Simona įvardija kaip savo pliusą. Moteris su dideliu nekantrumu vyksta į repeticijas Vilniuje. Simona įdeda visas jėgas tam, kad pasirodytų kaip įmanoma geriau: „Aš visas žinias geriu į save kaip kempinė. Visi profesionalų patarimai man neįkainojami. Aš dainuoju taip, kad man būtų gražu. Kol esu projekte, stengsiuosi pasiimti kaip įmanoma daugiau.“

Sekmadienio vakarą TV3 žiūrovų laukia neįtikėtini balsai, jaudinantys pasirodymai ir gražiausios dainos. Visą tai dovanoja populiariausias šalyje muzikinis projektas „X Faktorius“. Ketvirtąjį sezoną žiūrovus džiuginantis šou nepalieka abejingų – „X Faktorius“ prie televizoriaus ekranų privilioja ir jauniausius, ir pačius vyriausius televizijos žiūrovus.

Šis sekmadienis bus lemtingas dviem projekto dalyviams. Mažiausiai žiūrovų palaikymo sulaukęs „X Faktoriaus“ dalyvis be kovos paliks šou. Du stos prieš teisėjus. Tam, kuris išlikimo dainą sudainuos blogiau, kova bus baigta. Kaip „X Faktoriuje“ seksis Simonai ir kitiems dalyviams, pamatysite jau šį sekmadienį 19.30 val. per TV3!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)