„Martyną Starkų keičia žiūrovų jau pamiltas Mindaugų duetas. Vesdami „Lietuvos talentus“ jie parodė, kad yra talentingi, šmaikštūs ir neieškantys žodžio kišenėje. „Lietuvos talentų“ žiūrovai juos mylėjo, pamils ir „X Faktoriaus“, – sako „X Faktoriaus“ prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Praėjusį savaitgalį teisėjų atrankos buvo filmuojamos Kaune. Šį savaitgalį filmavimo darbai vyks Vilniuje. Jau rugsėjo mėnesį TV3 žiūrovai išvys, kaip Mindaugams sekasi vesti populiariausią muzikinį projektą Lietuvoje. Abu Mindaugai itin džiaugiasi šiomis pareigomis ir labai laukia, kada susitiks su žiūrovais. Mindaugai juokiasi, kad niekada negalvojo apie tapimą duetu. Jie vienas kitą vadina senais konkurentais, kuriuos suvedė likimas.

„Kai sužinojau, kad vesiu „X Faktorių“, pagalvojau, kad kaip vedėjui tai yra aukščiausias įvertinimas. Čia tas pas, kas vairuoti „McLaren“ arba „Ferrari“. „X Faktorius“ yra geriausias projektas, jis neturi konkurentų“, – sako M. Stasiulis.

„Labai smagu būti projekto, kuriame tiek daug pozityvo, dalimi. „X Faktoriuje“ tiek daug gerai dainuojančių žmonių. Džiugu, kad kiekvieną sekmadienį žiūrovų namuose bus tiek daug teigiamos energijos“, – sako M. Rainys.

Jau šį savaitgalį „X Faktoriaus“ atrankos bus filmuojamos Vilniuje, Vilniaus kultūros, pramogų ir sporto rūmuose (VRM). Dalyvauti gali visi norintys. Atrankų žiūrovai turi galimybę pirmieji išvysti tai, ką TV3 žiūrovai pamatys rugsėjo mėnesį. Dalyvių pasirodymus vertins keturi teisėjai: Saulius Prūsaitis, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Marijonas Mikutavičius, Saulius Urbonavičius-Samas. Jie spręs, kurie dalyviai yra verti keliauti į kitą etapą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)