Šįvakar scenoje pasirodė Miglė Pivoriūnaitė, Jonatanas Kazlauskas, Marija Beržė, Domas Česnulevičius, Thomas Tumosa, Erika Astrauskaitė, Monika Pundziūtė, "Original Copy" ir Aleksas Augaitis.

Dalyvių pasirodymus vertino ne tik žiūrovai, bet ir komisija, kurioje: Saulius Urbonavičius-Samas, Marijonas Mikutavičius, Saulius Prūsaitis ir Justė Arlauskaitė-Jazzu.

Projekto tiesioginę transliaciją pradėjo visų dalyvių bendra daina. Vieni po kito dalyviai lipo ant scenos.
Monika Pundziūtė

Vis tik vienai grupės "Original Copy" nepasisekė sėkmingai pasirodyti scenoje - ji slystelėjo būdama pačiame dėmesio centre. Nors šis slystelėjimas baigėsi sėkmingai, antra nesėkmė šios grupės merginų laukė pasirodymo metu. "Original Copy" solistė viduryje dainos pamiršo žodžius.

"Original Copy"

Pastarosiomis laidomis net du kartus iš eilės žodžius pamiršdavo Jonatanas Kazlauskas, tačiau šįvakar jo pasirodymas įvyko sklandžiai.

Negana to, po Thomo Tumoso pasirodymo, graudžiai pravirko komisijos narė Justė Arlauskaitė-Jazzu. Mergina po dainos sakė, kad ją pravirdė ne tik daina, bet viskas kartu: "Norėčiau būti tos vietoje, kuriai tą dainą tu padainavai."

Po tokios jautrios Jazzu reakcijos, komisijos vyrai net varžėsi Thomui sakyti replikas.

Justė Arlauskaitė-Jazzu

Šįvakar itin įspūdingai atrodė ir švelnioji Monika Pundziūtė. Mergina pasirodė apsirengusi trumpais šortukais ir neįtikėtina šukuosena.

Iki praėjusio sekmadienio vienintelis Marijonas buvo išsaugojęs visus savo komandos narius. Deja, praėjusią savaitę projektą paliko Paulius Jonika, tad šiuo metu visi komisijos nariai nebeturi pilnų komandų.

Šį vakarą pasikartojo praėjusios laidos scenarijus: dėl išlikimo kovojo dvi Marijono komandos narės. Dėl galimybės toliau dalyvauti projekte, transliacijos pabaigoje susikovė Marija Beržė ir Erika Astrauskaitė.

Samas savo balsą atidavė Erikai, S. Prūsaitis savo balsą atidavė Marijai, tą patį padarė ir Jazzu. Jų abiejų mokytojas M. Mikutavičius išlygino rezultatą, savo balsą atidavė Erikai ir abi merginos turėjo po du balsus.

Tokiu atveju remiamasi žiūrovų balsais: už vieną merginą balsavo 1277, už kitą - tik 11 balsų mažiau. Po ilgos intrigos paaiškėjo, kad projektą palieka Erika Astrauskaitė, kuri sunkiai valdė emocijas ir pravirko scenoje.

Nugalėtojas paaiškės vasario 14-ąją.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (599)