Norint tapti žvaigžde, neužtenka vien bliauti užsilipus ant scenos. Reikia šokiruoti! Nusirengti! Būtent taip, prisidengusi intymią kūno vietą klevo lapeliu, groja ir dainuoja Lietuvos scenos naujokė Laurita.

Laurita - be tabu. Ji netrukus surengs koncertą, kurio metu koncertuos visiškai nuoga.

„Eisiu su savo pusnuoge šikna, atvirais papais ir rodysiu Lietuvai, kad galiu dainuoti savo kūnu. Parodysiu, kad turiu balsą gražų. Vienu žodžiu, Oksanai ir Zvonkei iki manęs dar toli“, - KK2 laidoje šį antradienio vakarą rėš Laurita.

Laurita – DELFI nuotraukų galerijoje:

Lauritos gerbėjas ir fundatorius - turtingas Kuveito naftos magnatas. Todėl ji nemedžios nei Jasaičio, nei Pociaus, nei Kuzminskų Mindaugėlio. Lietuvos žvaigždės vargsta ir ieško turtingų vyrų, nes pačios neužsidirba pinigų. O neužsidirba, nes nemoka daryti tikro šou.

„Tos atlikėjos atrodo per daug saldžiai ir tiesiog dainuoja papais, o ne savo balsais. Tokių pilnas pasaulis, jau tokios atsibodusios. Gal Pamela Anderson prieš daug metų buvo įžymi ir garsi, o dabar niekam neįdomu tie silikonai ir tas jų grožis dirbtinis, kai prisileidžia į lūpas ir vaikšto su išpūstais žandais“, - sako Laurita.

Laurita užvers Lietuvą skandalais, paslėpsniais ir scenos šou! Mergina žada dalyvauti „Eurovizijos“ konkurse ir užgrobti merdinčią Lietuvos estrados sceną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (127)