Panašu, kad antrąją bendro gyvenimo savaitę „2 Barai“ dalyviai praleido ne ką mažiau įtemptai – kasdien dirbo baruose, o vakarais atsipalaidavę vienas kitam negailėjo ne tik gražių žodžių ir meilės prisipažinimų, bet ir aštresnių pastabų.

Vos prasidėjus tiesioginei transliacijai žiūrovus nustebino naujiena – pirmą kartą projekto istorijoje pliusai ir minusai paaiškėjo būtent jos metu. Mažesnę apyvartą surinkusi Ramūno Vyšniausko vadovaujama baltųjų angelų komanda savo nuomonę išsakė girdint visai Lietuvai.

Šįkart karštąsias kėdes užėmė ir dėl išlikimo projekte rungėsi du barmenai – Irmantas ir Aivaras. Anksčiau vienas kitam piktų žodžių negailėję dalyviai susirėmė dėl žiūrovų balsų ir juos susumavus paaiškėjo, kad realybės šou palikti teko profesionaliam barmenui Irmantui.

Tačiau didžiausiu siurprizu „2 Barai“ gerbėjams tapo net dvi šou naujokės. Šią savaitę sklandę gandai apie M. Šalčiūtės dalyvavimą projekte pasitvirtino – iš pradžių kiek abejojusi žinoma mergina nusprendė tapti projekto dalyve.

Kartu su ja į projektą atėjo ir dalyvius kaip reikiant nustebino dar viena ne ką mažiau žavi gražuolė – buvusi merginų grupės „Kitokios“ narė Oksana. Ji, kartu su kitais vienuolika dalyvių jau nuo šiandien apsigyvens bendrose „2 Barai“ patalpose ir dirbs baruose.