„Katerina labai graži, o jos šypsena – tiesiog nuostabi. Šokių projekte, be jokios abejonės, ji yra pati simpatiškiausia iš visų dalyvių. Pradedu įsimylėti Kateriną... kaip savo partnerę. Jei tektų ją pakeisti – pulčiau į sunkią depresiją“, – TV3 eteryje jau greit prisipažins projekto dalyvis grupės „Ventukai“ lyderis Juozas Butnorius.

„Šok su manimi“ dalyviai nekantrauja laukdami išvykos į šokėjų stovyklą, kurioje turės galimybę vieni kitus pažinti kur kas artimiau. „Ten ne tik gyvensime viename kambaryje, bet ir prausimės po vienu dušu. Specialiai pasiimsime kamerą ir jums viską nufilmuosime“, – plačiai besišypsodamas „Be komentarų“ korespondentei aiškins Juozas.

Ar žinomos dainininkės Astos Pilypaitės vyras nepavydi, kai jo žmona repetuoja žingsnelius su perpus jaunesniu šokių partneriu Ligitu Bernatavičiumi? Ar Lietuvos sportinių šokių vicečempionės Eglės Straleckaitės seksualumui atsispirs jos šokių partneris, choreografas Kęstutis Baranauskas? Ar sugebės nesusižavėti naująja šokių partnere – aktore Milda Štakėnaite – moterų numylėtinis Deividas Meškauskas? O kaip į įspūdingosios Kauno ponios Dianos Martinėlės kerus reaguos šokėjas Artūras Kalniūnas?

„Naujoji rubrika bus itin pikantiška – su meilės, pavydo, konkurencijos, intrigų ir seksualumo prieskoniu. Tai bus tarsi įvadinis realybės šou, kuriame žiūrovai galės iš labai arti susipažinti su žvaigždėmis, kurios jau nuo rugsėjo jubiliejiniame, dvidešimtajame, TV3 sezone suksis ant parketo“, – žiūrovams garantuoja šmaikštusis „Be komentarų“ vedėjas Džiugas Siaurusaitis.

Seksualumu ir karščiu alsuojantys vakarėlių užkulisiai, repeticijos, melodramos, naujų santykių užuomazgos, įkaitę šokėjų kūnai – visu tuo TV3 žiūrovai galės mėgautis naujojoje „Be komentarų“ rubrikoje „Meilės istorijos ant ‚Šok su manimi‘ parketo“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)