Sekmadienį, pirmąją Šv. Velykų dieną, 19 val. „Linksmas Velykas su LNK“ švęsti kvies zuikiu tapęs Radži ir būrys dainuojančių žvaigždžių. Specialiai šiam koncertui į televizijos eterį sugrįžta žiūrovų mylimas Rolandas Vilkončius, o šalia jo stos žavinga deivė, „Žvaigždžių duetų“ nugalėtoja Rūta Pentiokinaitė. „Laukia kalnas staigmenų, nuotaikingi pokalbiai apie margučių dažymą, muzikiniai numeriai ir net du Velykiniai zuikiai“, − praneša R. Pentiokinaitė ir R. Vilkončius.

Kodėl du? Velykos juk švenčiamos dvi dienas. Kad nepersidirbtų, zuikiai bus net du – kiekvienai dienai po vieną. Ir ne bet kokį. Žaismingomis zuikio ausimis pasidabins geidžiamiausias televizijos jaunikis Radži. Net ir su jomis moterų numylėtinis išlaikys jaunikio stilių – vilkės baltutėlį kostiumą su blizgančiais švarko atlapais. Antrasis „Linksmų Velykų su LNK“ zuikis – aštrialiežuvis choreografas Jurijus Smoriginas į šventinę avantiūrą ners visu kūnu – taps zuikiu nuo galvos iki pat uodegos. Tiesa, zuikio ausims J. Smorigino talento ir energijos bus net per daug – renginio pabaigoje iš jų liks tik pūkų kamuolys... Baltai pražydusioje scenoje žiūrovai išvys net septyniolika nepakartojamų muzikinių numerių. Dainuos „Studentės“, „El Fuego“, „Čilinam“, „Patruliai“, „Dar“, Inga Valinskienė, Česlovas Gabalis, Egidijus Sipavičius, Radži, Eglė Jakštytė, Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis, „Kvinta“, Renata ir Deivis, Edmundas Kučinskas ir kiti žinomi dainininkai.

Po linksmojo koncerto LNK žiūrovus pakvies į filmo, išgarsinusio aktorių Marių Jampolskį, premjerą. Rusų režisieriui Piotrui Točilinui ilga nepavyko rasti aktoriaus pagrindinio vaidmens komedijoje „Chotabyčius“ , kol vieną dieną jis nepamatė Mariaus Jampolskio nuotraukos. Taip visai atsitiktinai Mariui teko Genos, į bėdą patekusio gabaus programuotojo, vaidmuo. Mat prie mėgstančio įsilaužinėti į svetimas informacines sistemas Genos prikimba mafija ir, savaime aišku, specialiosios tarnybos. Kai Gena visai jau nieko gero nesitiki, jo gyvenime atsiranda potencialus gelbėtojas. Lyg iš niekur išdygsta senis – džinas, ilgus metus tūnojęs apdulkėjusiame inde. Visi puikiai žino, kad džinai privalo išpildyti tris savo išgelbėtojo norus. Bet bėda ta, kad pats džinas taip pat turi bėdų...

Antrąją Šv. Velykų dieną, pirmadienį, 19 val. žiūrovus džiugins nacionaliniai apdovanojimai „Auksiniai kiaušiniai“. „Auksinių kiaušinių“ ceremoniją rengia penki rimti televizijos vyrai - Vytautas Šerėnas, Edmundas Jakilaitis, Laurynas Šeškus, Haroldas Mackevičius ir Gintaras Ruplėnas, nusprendę balandžio 1-ąją prajuokinti tuos, kurie juos juokino visus metus. Juk balandžio 1-oji su Velykomis sutampa vos kelis kartus per istoriją.

Po „Auksinių kiaušinių“ apdovanojimų kiti kieti televizijos ir kino vyrai - Sylvesteris Stallone, Jasonas Stathamas, Jean-Claude Van Damme, Jetas Li, Dolphas Lundgrenas, Chuckas Norrisas, Bruce Willisas ir Arnoldas Schwarzeneggeris - pakvies į veiksmo filmo „Nesunaikinami 2“ premjerą.

Balandžio 1-ąją LNK eteryje vainikuos siaubo filmas „Melagių diena“.