Apie šou dalyvių Manto Malūko ir Linos Karoblytės šiltus santykius šnibždėtasi jau seniai. Tačiau kai Mantas priklaupia prieš Liną visų komandos narių akivaizdoje, nelieka jokių klaustukų. Ne veltui Palanga vadinama ne tik vasaros, bet ir meilės sostine.

Kai kuriems vyrams taip sunku prisipažinti pirmiems, kad myli. Tik ne Mantui. Vyras prisipažįsta, kad Lina turi visas geras savybes, kurias galima sudėti į svajonių merginą. Visos šios sunkios misijos metu Mantui buvo svarbu šalia turėti tokį artimą žmogų, kuriuo galėtų pasitikėti.

„Vakarais sėdėdavome su Mantu ir daug kalbėdavome. Saulę palydėdavome. Jis daug pasakojo apie save. Žavėjausi juo, - sako Lina. - Jis yra sakęs, kad ieško žmogaus, kuris jį suprastų. Aš viską nuleisdavau juokais. Patikėjau tik tuomet, kai jis labai gražiai man pasipiršo, visos komandos akivaizdoje“.

Rytoj – paskutinė „Aš myliu Lietuvą“ serija, kurioje Manto Malūko laukia paskutinis išbandymas. Ar Mantas, šiame šou atradęs meilę, laimės ir šou? Trečiadienį trys „Aš myliu Lietuvą“ finalistai susikaus dėl pagrindinio prizo – žemės sklypo istorinėje Lietuvos vietoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją