„Visada norėjau laisvės, o ne žmonos statuso. Ir man visai nebaisu, kad vyras vieną dieną susiras jaunesnę ir paliks mane su vaikais”, - sako Viktorija.

Šį pirmadienio vakarą 20.25 val. LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo… iki…” dizainerė žada papasakoti tikrąją savo ir septyneriais metais vyresnio verslininko Vitalijaus Jančenkovo meilės istoriją ir paneigti gandus, kad tai ji yra šeimos maitintoja, o jis tik dirba jos madų namuose asistentu.

„Kai sutikau Vitalijų, aš buvau niekas, jis finansavo mano verslą ir padarė mane žinoma. Dabar mes dirbame kartu.”

„Pirma vaikai, po to vestuvės. Toks santykių modelis mums pasiteisino su kaupu”, - sako Viktorija. Prieš pusantrų metų įvykusių Viktorijos ir Vitalijaus vestuvių artimieji laukė net trylika metų.

Kai Vitalijus pirmąsyk pakvietė tuomet dar Dailės akademijos studentę į pasimatymą, Viktorijai tebuvo devyniolika. Jauna, graži mergina iškart patraukė septyneriais metais vyresnio verslininko dėmesį. Tačiau šiandien fėja vadinama Viktorija prisipažįsta niekada nebuvusi apsupta būrio vyrų, nes nemokėjo koketuoti, būti labai moteriška ir lipšni.

Vitalijus prisipažįsta nuo pat pirmos draugystės su Viktorija dienos norėjęs ją vesti. Ir ne kartą yra piršęsis, tačiau Viktorija nenorėjo įsipareigojimų. „Nesąžininga kitam kažką žadėti iki gyvenimo galo, kai net dėl savęs negali būti tikras”, - sako ji.

Netrukus viena po kitos Viktorijos ir Vitalijaus šeimoje atsirado dvi dukros, ir jos tik gerokai paaugusios sužinojo, kad tėvai nesusituokę. Viktorija sako, kad būtent mergaitės ją ir pastūmėjo nebedelsti, sakydamos, kad dar metai kiti, ir ji bus sena ir negraži nuotaka.

Daugybė moterų nenori susilaukti vaikų be santuokos, nes jaučiasi nesaugios, tačiau Viktorija į tokias kalbas tik numoja ranka: santuoka nėra burtai, galintys pakeisti įsipareigojimų vengiantį vyrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)