Jau seniai Lietuvos sceną puošiančios ir balso deivių titulą neabejotinai pelniusios dainininkės – Vaida Genytė, Rosita Čivilytė, Violeta Tarasovienė, Rūta Ščiogolevaitė kartu su Neringa Šiaudikyte ir pirmojo „Lietuvos balso“ nugalėtoja Julija Jegorova šv. Kūčių vakarą per LNK pirmą kartą kartu pasirodys vienoje scenoje, kad savo ištikimiausiems gerbėjams dovanotų išskirtinį koncertą, o užkulisiuose jas sekusioms kameroms atskleis, koks gyvenimas iš tikrųjų verda užgesus ryškioms prožektorių lempoms.

„Jei kas galvoja, kad aš esu furija, tai tik kažkokia susiklosčiusi situacija“, - sako Violeta Tarasovienė, kuri jau nebekreipia dėmesio į aštrius komentarus. Vaida Genytė taip pat nevynios į vatą – šou pasaulis itin pavojinga vieta: „Aš stengiuosi nelįst į tą gyvačių lizdą“.

Koks buvo jų kelias į sėkmę? Viešumo kaina, išardytos šeimos ir sudaužytos širdys. Ką reiškia šypsotis spindinčioje scenoje, jei tavo širdis plūsta ašaromis. Principai, vertybės, sveikata, šeima – ką dėl scenos teko paaukoti balso deivėms? Ir kodėl, vis dėlto, taip beprotiškai norisi lipti į ją vėl ir vėl?

Visos divos sykiu atliks dainą „Laiminga diena”, Rūta Ščiogolevaitė dainuos „Leisk pasidalint“, Rosita Čivilytė ir Rūta Ščiogolevaitė – „Meilės netylėk“, Violeta Tarasovienė – „Tu visko pradžia“, Rosita Čivilytė – „Neparduodu savo laisvės“, Vaida Genytė – „Jurgos Ariją“, Julija Jegorova – „Žinau tai tu“ ir kitus žinomus kūrinius.

Nesuvaidinta, nepagražinta, netikėta. Dar niekad negirdėta „Lietuvos balso“ deivių istorija ir išskirtinis koncertas šventinį Šv. Kūčių vakarą, 21 valandą, per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)