Šį kartą filmavime V. Baumila pučiamųjų orkestrus vertino kaip vienas iš komisijos narių. Pasibaigus Pabradės orkestro pasirodymui, atlikėjas prikišo, kad šįkart žiūrovai bandyti papirkti tokiais efektingais, bet nesudėtingais triukais kaip pakėlimai ar kiti įspūdingi šokių elementai. „Galėjot dar ir salto padaryti“, – nesužavėtas pasirodymo komentavo V. Baumila.

Orkestro muzikantų pastaba iš vėžių neišmušė: staiga suūžė ir orkestras, ir publika, o vienas iš Pabradės muzikantų čia pat be didesnių pastangų atliko prašytąjį salto. „Žiūrėk, Vaidai, ką nori, tą ir gauni, gal dar ko nors paprašysi?“ – V. Baumilai replikavo laidos vedėja Gabrielė Martirosianaitė. „O, tai gal dar ir špagatą kas nors moka?“ – vėl tikėdamasis laimėti žodžių dvikovą nenustygo V. Baumila.

Staiga salėje pasigirdo skanduotė „Špagatą, Broniau!”, ir orkestro vadovas Bronius Vilimas nedvejodamas pademonstravo puikų špagatą. Čia įsikišo ir kita komisijos narė Katažina Zvonkuvienė. „O gal jūs norėtumėt pamatyti, kaip pats Vaidas daro špagatą?“ – paklausė ji publikos ir orkestrų.

Akivaizdžiai pasimetęs ir V. Baumila ėmė išsisukinėti, esą šįkart jam trukdo nepatogi apranga, tačiau laidos vedėjai ir komisijos nariai šios idėjos lengvai neatsisakė. Galiausiai, išdrįsęs prisijungti prie orkestro ant scenos, V. Baumila pademonstravo piruetą, kurį laidos vedėjas Giedrius Savickas nedelsiant pakrikštijo „Šeškinės vijurku“ (omenyje turėdamas Vilniaus rajoną, iš kurio V. Baumila kilęs). Kuo baigėsi šį V. Baumilos ir Pabradės orkestro dvikova bei kuris iš orkestrų susižers daugiausia komisijos komplimentų, sužinosite jau šįvakar, 21:00 val., per LRT televiziją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)