Nuo 2011-ųjų mergina atlieka pagrindinį vaidmenį komiškame seriale „Naujokė“ (New Girl). Serialą dievina ne tik viso pasaulio žiūrovai, bet ir televizijos kritikai, nepagailėję komedijai net keturių Auksinio gaublio nominacijų. Su „Naujoke“ netrukus susipažins ir lietuviai – serialo premjera TV6 eteryje – jau liepos 19-ąją.

Nuo penktadienio iki sekmadienio 23.00 val. Z. Deshanel įsijaus į šiek tiek keistos, pašėlusios merginos Džesės gyvenimo nuotykius. Serialo herojė išsiskyrimą su vaikinu nuspręs pamiršti originaliai – persikraustydama pas tris vienišus vyrukus! Šie, išklausę visas istorijas apie skyrybas ir kitas merginos keistenybes, nenorės užsikrauti vieno didelio rūpesčio ant savo pečių, bet staiga persigalvos, sužinoję, kad „naujokė“ turi draugių manekenių.

Nuo tos akimirkos prasidės linksmas ir neįprastas herojų gyvenimas. Atsikrausčiusi į vyrišką butą, mergina per dienas žiūrės vieną vienintelį romantinį filmą, nuolat verks ir kartais uždainuos nesavu balsu, tačiau tai nesutrukdys Džesei būti priimtai į vyrišką kambariokų draugiją, kur ko jau ko, bet linksmų nesusipratimų – tikrai netrūks.

Drauge su Z. Deshanel TV6 žiūrovus jau nuo liepos 19-osios savaitgalio vakarais juokins ir Jake’as Johnsonas, Maxas Greenfieldas, Lamorne‘as Morrisas bei Hannah Simone.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)